Zdaj sem se vrnila z Mauriciusa! Bila sem 1 mesec! Če se pripravite na počitnice, rada bom vas svetovala, in dala informacije - PRAŠAJTE!
lp
Pozdravljena!
Mene bi zelo zanimalo vse okoli Mauricius-a, saj je le ta že na mojem dolgoletnem spisku ...in morda ga obiščem v bljižnji prihodnosti!
Se morda da dobiti kakšen tvoj mal naslov, ali odgovorjaš samo preko foruma? 
Lp.
Pozdravljena!
Mene bi zelo zanimalo vse okoli Mauricius-a, saj je le ta že na mojem dolgoletnem spisku ...in morda ga obiščem v bljižnji prihodnosti!
Se morda da dobiti kakšen tvoj mal naslov, ali odgovorjaš samo preko foruma? 
Lp.
Violeta. Odpravljam se dol v Marcu in bi imela kaj nekaj vprasanj. Ce pustite email bom zelo vesela ! Lp
violeta, od kje pa si ti ?
Bil dol že dvakrat. Če koga kaj zanima mu lahko posredujem kakšno info.
ooooh!! zelo sem vesela da ste navdušeni nad Mauriciusem!
Seveda rada bom vam pomagala, tudi po telefonu, 041 404 648 samo od ponedeljka naprej kličite prosim!
Jaz sem iz MS, in bom imela 15.2. ob 17h - POTOPISNO PREDAVANJE V MS V HIŠI SADEŽI IN DRUŽBE(ul.Štefana Kovača)- VABLJENI!
Kaj se tiče cene, so kot pri nas! avtobusni promet ne poceni, od 1 € , 1.5€....do Mahenburga 60km, je 3e v eno smer.
sadje -MANGO, KAR VISIJO NA VSAKI DREVESI !!!SAMO NABIRAT MOREŠ!!! KOKOS TUDI !!! večinoma so rumeni, zeleni so tudi. liči,.....banane,...in .ananas !
Stanovanje oz. cene - appartmani so različne, ker večinoma izkoriščajo turiste!Mi smo stanovali pri indijski družini, zelo so pošteni, prijazni, in za mesec dni smo postali prijatelji!zato sem plačala MESEČNO NAJEMNINO - za 2 osebi- 600€ z uprabo kuhinje, klima.....vse!!Zato so mi obljubili da vsi moji prijatelji bojo DOBILI po ceni, samo povejte da ste PRIJATELJ OD VIOLETE IZ SLOVENIJE!
Ostalo bomo po telefonu!
lp
Zmotila sem se z črkami -
poprava: AVTOBUS JE ZELO POCENI !!!! in je povezavasuper !!
lp
Pa še to: stanovala sem na najalepši del plaže na otoku, (to sem zvedla pozneje) TROU AUX BICHES, 30 km od Port Luisa! -palme....beli pesek....tirkiz zeleno morje....
škoda da tu za slike ni možnosti!
če sem prav razumela, si iz MS.Jaz sem iz Ljutomera.Na Mauritius grem konec aprila in bi bilo super , če bi se kje dobile na kavi in bi malo poklepetali.Če gre še kdo dol, naj mi sporoči, da bom imela malo družbe (grem sama).Pišite na carmen.pogacar@gmail.com 025801231-popoldan
Vsi tako navdušeni, samo jaz razočarana 
Pridem na predavanje-obvezno!!
Violet,
ste pa res imeli ugodno ceno za bivanje ter lepo plažo. Jaz te sreče nisem imela.
zakaj pa razočarana?
Tudi midva s fantom prideva, se morava prej najaviti ali lahko kar prideva? Bo dovolj prostora?
lp
violet, zmotila si se S črkami in ne samo to. ne verjamem, da si slovenka, ker pač ne govoriš slovensko. ali pač samo ne znaš? torej od kje si?
Vesela bom če pridete na predavanje, in tam bomo vse podrobno se pogovorili.Ni potrebno najave, pravočasno pridi!
Prej sem že dala mojo tel številko, lahko pokličete!
Jaz želim pomagati vsem, ki radi potujejo, s tem ne pišem disertacijo iz slovenščine! Bodi srečen da ne pišem PREKMURSKI!
Lahko bi se zahavalil da - moj prosti čas, IN ISKUŠNJE.....PODARIM VAM!
Seveda naprej ne vem, koliko poslušalcev pride. Lansko leto sem imela predavanje ko sem se vrnila iz VIETNAMA IN KAMBODZE - prek 50 oseb je prišlo,še nekaj 10 pa so stali,.....prinesi stolec sabo....
Z lastnikom na Mauricius smo postali prijatelji!So zelo prijazni in poštena indijska družina! sem ga prosila, da VSI MOJI PRIJATELJI IZ SLOVENIJE, NAJ PALČAJO ISTO KOT JAZ! On mi je obljubil,!! - samo da bo vedo gdo vas pošilja, POVEJTE DA STE PRIJATELJI OD VIOLETE IZ SLOVENIJE!! - potem boste imeli naj nižjo ceno!!!
naslov:
TROU AUX BICHES, MAURICIUS, 268 Avenue Dauphin
Appartma "Tropical Breeze"
---------------------------------------------------------------------
gospodu je ime: Sid
Upam da boste našli kontakt!
SREČNO
res, violeta, od kje si ti? če si slovenka, se potrudi govoriti slovensko ; ni treba knjižno! ampak vsaj toliko, da boš razumljiva.
hvala!
Kako je pa z letalskimi povezavami? Hvala
Samo tile klicaji pa res nervozno delujejo. Drugače pa lepo, da želiš deliti svoje znanje 
kak ste za vsako stvar pikolovski,če je slovenka, pa če je taprava, vam bom jaz povedala,ko pridem s predavanja.a nimate drugega dela ,kokr da se spuščate v detajle. jaz tut lahk pišem po prleško,gorenjsko al pa čisto slovenščino....
kdaj pa greta?
Karmen! pokliči me, ker si pozabila za svojo tel.št!!
cao 
za vse skeptike!bila sem v Murski na predavanju, ki ga je vodila g. Violeta .Bilo je fantastično in bila sem zelonavdušena.Še eno predavanje je 6. marca,ki se ga bom z veseljem udeležila.Violeta- te pokličem.....
Pozdravljena.
Na mauricius gremo v začetku marca. Zanima me kakšne so dejansko cene taxijev, rentacarjev....
Zanima me tudi ali je splača oglede otoka opraviti v lastni režiji ali z organiziranimi izleti.
LP
Rajko, odvisno- če imaš dovolj časa, potem z autobusom-zelo poceni! Če pa si 1 teden...potem, lokalne agencije...saj ni tak hudo!
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|
|
29.04.2011 - 29.04.2013
|
|
|
09.04.2011 - 09.04.2015
|
|