Pozdravljeni,
S prijateljico načrtujeva v letu 2012(nekje od sredine septembra do konec oktobra) potovati in raziskati čimveč Amerike. Začele bi v New Yorku(do koder se dobijo tudi najcenejše karte) potem pa bi malo prepotovale V obalo, Maine, Massachusetts, itd. Nato pa bi se odpravili z avtom do zahodne obale in potovanje nadaljevale vzdolž obale. Veseli bi bile družbe, prostora v avtu pa je še za dva, tako bi si lahko delili stroške in družbo. Sva študentki stari 23 let. Kljub temu, da bi potovali low budget, je potovanje vseeno nek finančni zalogaj zato to objavljama že zdaj, da se s potencialnimi sopotniki lahko pripravimo finančno in uskladimo načrte(glede točne poti sva fleksibilni) 
oj 
Sta že kaj računale koliko bi biu budget?
Računali sva nekje tam 2000-3000€ odvisno kolk ljudi bi šlo. Rent-a-car je za dober mesec tam nekje 700€, pol pa odvisno kolk denarja kdo zapravi za nakupovanje, hrano, itd
Spanje sva pa razmišljali kakšni ugodni hostli, couchsufring. Lahko pustiš mail, če te zanima
jst se mučim že od prejšnjega leta...več kot leto in pou nazaj da bi dobiu par ljudi za nekje 3,4 tedenski trip po zahodni pa delona severni in srednji strani US. S tem da mam prijateljico v Arozoni, ki mogoče avto posodi...pa mi ne uspe dobit ljudi
upam da usaj tebi uspe 
Hja ne kaže najboljše
očitno ljudje niso zainterisirani za klasičen ameriški road trip
no ja, morda se pa le kdo najde... 
no če vam kaj pomaga.. tudi jaz nisem mogel dobit sopotnikov jeseni tako da sem se odpravil sam. in sm skor prepričan da naslednjič ko grem, grem spet sam. potoval sem s carpoolingom, busi, vlakom.. brez nekih težav. je pa res da sem izpustil narodne parke ker si nisem mogel privoščit najema avta sam, čeprav bi tudi do teh destinacij lahko našel družbo za najem, ampak mi ni blo v interesu. najbrž je solo potovanje nekoliko dražje, ker najet avto v štirih in se vozit je precej poceni, ampak so pa druge prednosti.. lažje dobis couch, carpool.. tko d lahko pa na tak način prišparaš..
Hi, jaz bi full sel, ce se nista dobli sopotnika.
Moj kontakt: mare148@gmail.com.
Tudi sam sem imel plan poleti oz. v jeseni obiskati ZDA, in, če boste še rabili sopotnike se z veseljem pridružim, če bomo seveda istih popotniških želja, sicer se pa kot ponavadi na potovanja odpravim sam
vsak tip potovanja ima svoje prednosti in slabosti, tako, da tudi v družbi zna biti ravno tako zanimivo kot sam. S tem, da sam nisem za couchsurfing variante
)
Žiujo, tudi sama imam namen obiskati ZDA poleti 2012, planirala sem 2 meseca road tripa, najrajši avgusta in septembra. Pot bi začela v New Yorku in obiskala čimveč zveznih držav in narodnih parkov.
živjo! tole tudi mene precej zanima: momentsoftruth@hotmail.com
živjo. tudi midve s prijateljico imava namen, ampak najverjetneje samo zahodno ameriko. vseeno lahko pišeš, mogoče se nam rata uskladiti. mejl: just_mony@hotmail.com
Če je še kdo zainteresiran za mojo zgornjo objavo, naj mi piše na tjasa_krneki@hotmail.com
@Daisy: jst sem tudi fuuuul zaintresirana.
Prosim kontaktiraj me na mail: tejka.sokolic@gmail.com
Namig: tudi v eni drugi temi sem povedal: vzamite s sabo šotor in kampirajte ( prenočujte ) v kampih, kolikor se da, so veliko cenejši kot moteli. Pred petimi leti prepotoval: chichgo, viskonsin, nazaj chicago, indiana, missouri, ( navzdol po missippiju do memphisa ), arkanzas, missoury, iowa illinois, sem bil presenečen kolk me je poceni prišlo. Jedel večinoma iz samopostrežb, pečene piščance in podobno.
Heeej!
Tudi sama imam namen potovati, sicer do 30.septembra delam na rancu v koloradu, nato pa imam 30 dni casa za potovanje, ki bi ga z veseljem izkoristila.
Ce se potrebujete druzbo me kontaktirajte: ziwcika@gmail.com
|
09.04.2011 - 09.04.2015
|
|
|
29.04.2011 - 29.04.2013
|
|
|
18.06.2011 - 01.03.2015
|