Živjo!
A mogoče veste še za kakćno let. družbo, ki leti BKK-Phnom Penh?? Poleg Bangkokair in asiair?
Hvala!
Air Asia je najboljša izbira, dokaj poceni in dokaj zanesljivo! Pa prijetno pot!
Hvala..vendar se mi ne gre toliko za ceno kot za čas leta..ki pa mi preko asijeair za dolocen dan zal ne ustreza! mislim, da bo znalo bit 2ure premalo, če priletim ob 12h v bkk, naprej pa imam let ze ob 2h. zamude..kovcki... kaj mislis?
js se ne bi igrala, če letiš po aziji z nizkocenovniki. sicer so po mojih izkušnjah super, res je pa, da radi zamujajo in prestavljajo lete. sploh pa še letališče v bangkoku - je res prometno pa se rado kdaj kaj zavleče.
Jaz sem karto kupil na Air Asia direktno na okencu v BKK, samo uro in pol pred poletom, tako da mogoče ti uspe, ni pa mogoče 100% garantirati seveda.
Hvala. Kaj pa mi lahko priporocate za siem reab- kuala lampur in Kuala lampur-bali? Poleg Asiair in jetstara? Vse kar gledam je dokaj drago!
Hvala!
sej nočem težit oz se delat pameten,
sam res ne vem kaj ni v redu z airasio..sej majo vse povezave pa še zastonj so.pa letala majo ok..zanesljivi so..
lp
Če priletiš ob 12h komaj prvič na Tajsko, ti 2 uri ne bosta dovolj, če si boš na letališču urejal vizo, ker to se rado zavleče...
Drugače sem pa kar nekajkrat letela z AirAsia in vedno brez problemov, nobenih zamud, odpovedi.
Ne, da mi ni let. duzba ok, gre za to, da je pač ta karta, ki jo iščem draga..mislim, pač zelela bi cenjeso dobit, čew bi se dalo..80eur niti ni tok malo. Vsaj, če je takih letov 4..poleg glavnega leta, zato!
Torej poznate kakšno?
waw...80 € 
jst nisem dobil tako drage karte niti, če sem karto kupil 3 dni pred odhodom, še posebi phenom-kuala pa take varjante, ki so dost kratke 
še hongkong-kl sem kupil za 45
80 je dosti, morm prav pogledat, ke skor da ne verjamem 
res so drage 
sicer ne vem kdaj ti greš, sam tja do oktobra so kar navite cene 
tle sem ti nke najdu, če ti kaj ustreza
|
A Cebu Pacific airplane on the runway at Ninoy Aquino International Airport.
|
Leom - joooj, hvala ej
kar ne morem verjet..bom sla v akcijo
ja, okt grem. Tudi meni je kar draga, sej je ok..sam sej ves..k se pol tega hitro nabere 80 + 80..
Sam upam, da ne bojo tudi tisti obljubljeni hostli tudi tok drazji kot vsi obljublajo, da so poceni 
|
14.05.2011 - 24.02.2015
|
|
|
29.04.2011 - 29.04.2013
|
|
|
18.06.2011 - 01.03.2015
|
|