Pozdravljeni
Verjetno je bilo na to temo že nekaj postov, pa vseno.
Zanima me delo v Londonu, gostinstvo-turizem ali trgovina. Zanima me kakšno je razmerje (cc) plač z najemninami in stroški življenja, a se da tudi kaj privarčevati.
Zanima me kako naj se tega lotim in če ima kdo kakšen kontakt npr.hoteli, tgovine..kjer bi se lahko pozanimala, če kaj "rabijo".
Kdaj se je najbolj odpraviti tja?
Hvala za info, pa lep dan.
to mene tudi zanima, tak da upam da bo kdo podal kakšno pametno informacijo
je pa kolega bil dve leti v londonu, delal pa je v gostinstvu in reko, da je zaslužo na mesec okol 3000 eur...
je pa šel kar tako na pamet gor in v hostlu povprašal za delo.. najprej je pomival posodo in pobiral kozarce z mize, potem pa stregel 
je reko, da je že v sami pijači 12% napitnina + tega, da še ti stranka da nekaj..
stroškov pa je imel nekje 700 eur na mesec... s tem, da je z dvema skupaj živel v dokaj luksuzni hiši 
Moje osebno mnenje je,da se 3000 evrov na mesec ne da zasluzit v gostinstvu v Londonu.V trgovini in gostinstvu zasluzis okrog 1000 funtov na mesec.
Imaš prav Tina, mogoče so bili kdaj zlati časi, pa so tako plačevali.
Poglej si po spletnih straneh v oglasih za delo, koliko plačujejo na uro, potem pa enostavno izračunaš,...
Eno od teh sem ti prilepi spodaj, drugače pa malo poguglaj, oglaševalcev je precej.
En čas sem se tudi jaz za to zanimal, da bi šel malo v London, pa sem še kar tu v sloveniji
Kdo pa ve, mogoče pa bom še šel 
http://www.caterer.com/
No kaj mi svetujete, ko pridem v London naj grem do zaposlitvenih agentov ali pa kar direkt v kak lokal vprašat?
živjo
tut jaz mam namen nekje konec oktobra ali začetek novembra v london. če je kdo pripravljen za skupno bivanje se priporočam. šla bi pa delat in pač živet tja za nekaj časa.
lp
ja jaz nameravam iti isti čas. kakšni so tvoji plani? za koliko časa pa bi šla?
Ja čisto odvisno od tega, če bom mela delo. Če bo vse v redu in bom lahko pokrivala stroške lahko ostanem nekje do marca, aprila (čist po flingu, no).
Lala tud jaz planiram nekaj takega in bi bilo dobrodošlo deljenje stroškov
piši mi na jayko84@gmail.com
Lala tud jaz planiram nekaj takega in bi bilo dobrodošlo deljenje stroškov
piši mi na jayko84@gmail.com
Še eden, ki je za delat in živet v Angliji, sm takoj za.
moj mail slavkogocevski@gmail.com
Tudi jaz resno nameravam iti v London ampak drugo leto maja če kdo takrat misli it naj me kontaktera na strehar.luka@gmail.com tudi kakšen nasvet je dobrodošel. Lp Luka
Jest bi šel pa drugo leto avgusta,živet in delat v London. Če je kdo za naj pove pa se zmenmo. Moj mail za podrobnejše informacije zanko20@gmail.com
zdej sm vidu, da majo na sta tud paket, k ti pomaga ob prihodu v london. zgleda ful kul, sploh cena - 41 EUR. dobis kar dost za to
http://staljubljana.com/delo-v-tujini/delo-london
sej nwm kolk casa je to ze gor, ampak a je kdo ze sprobal?
jaz bi tudi šla v anglijo koncem oktobra bi se kdo pridružil?
Tudi mene zanima delo v Londonu. Februarja naslednje leto se mi začne tam študijsko leto, ampak bi rad odšel malo prej, da si poiščem kakšno delo itd... Če je kdo zainteresiran za skupno potovanje tja in najem stanovanja, mi naj piše na janipetrovski@gmail.com
Jaz sem za, če ima kdo kakšne info o kakem brezplačnem podiplomcu. Hvala!
kak je pa kj z plačilom v UK, pa z zavarovanjem?
a to ti kr na bančno nakažejo al se morš tam kje kam prijavit ?
|
02.04.2011 - 31.12.2015
|
|
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|
|
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|