Ola!
Zanima me, če ima kdo kakršnokoli informacijo v zvezi s prostovoljnim delom v Braziliji. Torej, kje/kaj si delal in kako si delo dobil. Predvsem me zanima delo z otroci.
HvalČek!
pozdravljena pusti svoj mail.lp
avavivod@gmail.com
Pozdravljeni, a bi lahko prosim odgovorila na ta forum? Ker mene (pa mogoče tudi koga drugega) bi to tudi zanimalo. Hvala.
Ja tudi mene zanima prostovoljstvo v Braziliji, po možnosti v kakih favelah. Je že kdo delal tam?
Js poznam tole organizacijo za prostovoljno delo v Braziliji - Rio
Ojla,
če si študent/ka ali si pred kratkim diplomiral/a ima prostovoljno delo po celem svetu tudi AIESEC - mednarodna študentska organizacija.
Imaš zagotovljeno prenočišče in prehrano, podporo pri urejanju dokumentov, družbo...
V Braziliji (in na splošno J in srednji Ameriki) je veliko opcij za delo z otroci, imamo pa tudi izkušnje s pošiljanjem Slovencev v Brazilijo.
Več informacij: www.aiesec.org/slovenia
Za podrobnosti pa piši na: info.si@aiesec.net
Vso srečo!
Lp
cao,
sama sem lani delala v sirotisnici casa do caminho, ki jo nekdo zgoraj omenja.
kaj tocno vas zanima?
izkusnja je bla super. otroci zelo tezavni, ampak ko se te navadijo je super. ostat je treba najmanj 6 mesecev...ce zelis delat z otroci moras pasivno obvloadat portugalscino, ker je to edini jezik ki se ga tam govori...lahko se dela tudi kaj drgugega.... ce si avanturist..beri pripravljen zivet v atlantskem gozdu...1uro hoda os 1. mesta in imas rad naravo ter otroke je to zate...aja pa tudi dela nikoli ne zmaanjka..tako da ce si kdo zeli bolj pocitnic kot dela to ni to..delat je kr treba...imas pa prenocisce in hrano pa predvsem veliko veliko nepozabnih trenutkov in malih srckov otrok.
priporocam!!
lp ines
ines, a lahko dobim kak kontakt da te še par stvari vprašam?
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
|
01.11.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |