Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 14. 03. 2010 @09:52:55
uganda
zala
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

...januarja se s sopotnikom odpravljava v Ugando; tam najameva terenca (7-dnevni safari -Kampala-Murchisson Falls/Chimp-trekking/Ziva Rhino Sanctuary-KaKampala-Kisoro/gorile/; v avtu je prostora še za (max.) 2 osebi (nisva pristaša velikih skupin)-če koga zanima-se nama lahko pridruži) Okvirna cena cca.600 EUR-če smo trije...) - l.b. "varianta". Letalska karta (trenutno) okoli 610 EUR (Dunaj-Entebbe z taksami vred...).

kontakt ( prek SMS-a):-040 209 360

lep popotniški pozdrav vsem

Zala

p.s. dovoljenje za ogled goril je pametno nabaviti čimprej-stane pa 500USD/oseba/dan in ni vključena v navedene stroške safarija!

Dodan: 01. 06. 2010 @20:28:28
Re: uganda
Klara
Gost

Živjo, Zala. Lahko kaj več poveš o samem planu potovanja? Glede na to, da vsi samo opevajo gorile, me zanima kaj je poleg tega vredno ogleda?

Dodan: 02. 06. 2010 @17:40:21
Uganda
Marko
Gost

Pozdravljeni!

Jaz sem lani potoval po Ugandi in sem nad njo zelo navdušen!

Moj izveden program potovanja po Ugandi (avgust 2009, 21 dni): Kampala - Jinja (rafting po Nilu) - Mbale - Masindi - Murchison Falls NP (v NP lahko vidiš žirafe, povodne konje, baboone, svinje bradavičarke, gazele, hartebeest-e, topi-je, waterbuck-e,...) - Fort Portal - Kasese - Queen Elizabeth NP (v NP lahko vidiš povodne konje, slone, gazele, krokodile, pelikane, baboone, mi smo videli tudi levinjo,...) - Ishasha (meja s Kongom) in naprej do Butogote - Ruhija (1h ogleda goril stane 500 USD, mi smo bili 5m stran od gorile, cena naj bi se tudi povišala, za 1-2 meseca naprej imajo zasedene oglede, ki pa so med pon. in petkom, če ne vidiš goril se ti povrne 250 USD) - Kabale - Mbarara - Ssese otoki (jaz sem bil na Buggala otoku, Kalangala) - Entebbe (iz Kalangale vozi vsako jutro ob 7h hitri gliser ali leseni čoln, jaz sem šel z lesenim in sva bila edina potnika).

Imam tudi večino stvari zabeleženih (prevozi, najem kombija + šoferja za NP, cena NP je 30 USD, razen Bwindi NP, kje sem spal, cena raftinga,...).

Če kdo kaj potrebuje, mu z veseljem vse poročam.

Kontaktiraš me lahko na mrko.bencik@hotmail.com

Lp, Marko   

Dodan: 03. 06. 2010 @16:06:33
zala
Gost

;-), hvala, Marko-jah, poleg goril je vredno ogleda praktično vse (;-))-Uganda je pač že "taprava Afrika"-mnogo manj turistična od sosednje Kenije (kjer pa so definitivno boljše možnosti za safarije); recimo jz del-vulkani, trekking (seveda gorile) in vsaj za naju raj(upava da-še nisva bila tam-po pripovedovanju)-jezero Bunyonyi z okolico; seveda kombinirava del namestitev z Ediriso-privat najem terenca pa sva (žal) morala skrčiti/predrago za dva/ (dovolilnice za gorile je -za ziher-treba rezervirati/beri plačati/-tako da odpade (žal) prvi del (M.Falls); bova pa (če se bo izšlo) poskušala "obdelati šimpanze in nosoroge"-odvisno od časa (pred povratkom)-

vseeno-vabilo še velja-4 dni goril (iz Entebbe-ja) cca. 400 USD (če smo trije)+500 USD dovolilnica po grlu...

l.p.  Zala

Dodan: 03. 06. 2010 @16:07:55
zala
Gost

Klara-pošlji sms -pa se zmenimo več, če te zanima

p. Z

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

V maju grem na križarjenje
Tja sem šel s cruiserjem
Živjo! 23.2.2012 odpotujem na Fuerteventuro. Zanima
@Daisy: jst sem tudi fuuuul
še eno mesto tja grede..
Živijo Že dolgo časa razmišljm,
Kolk casa pa nameravas ostat
jaz pridem 9.3. dol...
Ni presenečenj, je čisto normalna
Pozdravljeni, 17.2. bo organiziran prevoz iz
Midva sva bila 2 leti
koliko pa stane sprememba imena
Kako do ISIC izkaznice?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

09.04.2011 - 09.04.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
14.05.2011 - 24.02.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
23.04.2011 - 01.03.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™