Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 14. 03. 2010 @09:52:55
uganda
zala
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

...januarja se s sopotnikom odpravljava v Ugando; tam najameva terenca (7-dnevni safari -Kampala-Murchisson Falls/Chimp-trekking/Ziva Rhino Sanctuary-KaKampala-Kisoro/gorile/; v avtu je prostora še za (max.) 2 osebi (nisva pristaša velikih skupin)-če koga zanima-se nama lahko pridruži) Okvirna cena cca.600 EUR-če smo trije...) - l.b. "varianta". Letalska karta (trenutno) okoli 610 EUR (Dunaj-Entebbe z taksami vred...).

kontakt ( prek SMS-a):-040 209 360

lep popotniški pozdrav vsem

Zala

p.s. dovoljenje za ogled goril je pametno nabaviti čimprej-stane pa 500USD/oseba/dan in ni vključena v navedene stroške safarija!

Dodan: 01. 06. 2010 @20:28:28
Re: uganda
Klara
Gost

Živjo, Zala. Lahko kaj več poveš o samem planu potovanja? Glede na to, da vsi samo opevajo gorile, me zanima kaj je poleg tega vredno ogleda?

Dodan: 02. 06. 2010 @17:40:21
Uganda
Marko
Gost

Pozdravljeni!

Jaz sem lani potoval po Ugandi in sem nad njo zelo navdušen!

Moj izveden program potovanja po Ugandi (avgust 2009, 21 dni): Kampala - Jinja (rafting po Nilu) - Mbale - Masindi - Murchison Falls NP (v NP lahko vidiš žirafe, povodne konje, baboone, svinje bradavičarke, gazele, hartebeest-e, topi-je, waterbuck-e,...) - Fort Portal - Kasese - Queen Elizabeth NP (v NP lahko vidiš povodne konje, slone, gazele, krokodile, pelikane, baboone, mi smo videli tudi levinjo,...) - Ishasha (meja s Kongom) in naprej do Butogote - Ruhija (1h ogleda goril stane 500 USD, mi smo bili 5m stran od gorile, cena naj bi se tudi povišala, za 1-2 meseca naprej imajo zasedene oglede, ki pa so med pon. in petkom, če ne vidiš goril se ti povrne 250 USD) - Kabale - Mbarara - Ssese otoki (jaz sem bil na Buggala otoku, Kalangala) - Entebbe (iz Kalangale vozi vsako jutro ob 7h hitri gliser ali leseni čoln, jaz sem šel z lesenim in sva bila edina potnika).

Imam tudi večino stvari zabeleženih (prevozi, najem kombija + šoferja za NP, cena NP je 30 USD, razen Bwindi NP, kje sem spal, cena raftinga,...).

Če kdo kaj potrebuje, mu z veseljem vse poročam.

Kontaktiraš me lahko na mrko.bencik@hotmail.com

Lp, Marko   

Dodan: 03. 06. 2010 @16:06:33
zala
Gost

;-), hvala, Marko-jah, poleg goril je vredno ogleda praktično vse (;-))-Uganda je pač že "taprava Afrika"-mnogo manj turistična od sosednje Kenije (kjer pa so definitivno boljše možnosti za safarije); recimo jz del-vulkani, trekking (seveda gorile) in vsaj za naju raj(upava da-še nisva bila tam-po pripovedovanju)-jezero Bunyonyi z okolico; seveda kombinirava del namestitev z Ediriso-privat najem terenca pa sva (žal) morala skrčiti/predrago za dva/ (dovolilnice za gorile je -za ziher-treba rezervirati/beri plačati/-tako da odpade (žal) prvi del (M.Falls); bova pa (če se bo izšlo) poskušala "obdelati šimpanze in nosoroge"-odvisno od časa (pred povratkom)-

vseeno-vabilo še velja-4 dni goril (iz Entebbe-ja) cca. 400 USD (če smo trije)+500 USD dovolilnica po grlu...

l.p.  Zala

Dodan: 03. 06. 2010 @16:07:55
zala
Gost

Klara-pošlji sms -pa se zmenimo več, če te zanima

p. Z

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kaj je to elektronska karta?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™