je kdo podobnih misli? overland iz Istanbula do Indije... septembra?
oz. ima kdo kakšne izkušnje, ki bi jih bil pripravljen deliti?
Thanx
nora zadeva! bil in bi se 1x ponovil 
iransko in paki vizo zrihtal v anakari, ostalo se zdej dobi ze pri nas.
trajal je 3 mesce, izi in super. ce te pa se kaj specificnega zanima, lahko pa pustis mail.
Oi!
n: a lahko poveš koliko časa so potrebovali na iranskem vseleposlaništvu v Ankari, da so ti izdali vizo, pa še kdaj je to bilo, kaj si potreboval za to, so ful kompliciarali...?
hvala, lp, Ra
to je blo par let nazaj. niso komplicirali (imel priporocilno pismo), trajalo je pa nekje 2,3 dni.
Odlično! - samo 2-3 dni!
Lahko poveš kakšno priporočilno pismo, je to od rezidenta, ki živi v Iranu (se pravi kot prijateljski obisk), ali od podjetja? - kako to dobiš?
Hvala, lep pozdrav, Ra
dobil sem ga na nasi ambasadi v ankari.
Aja, koko pa to izgleda - samo prideš tja in rečeš, da bi ga rad, ali kaj potrebuješ za to (verjetno ga izdajo takoj)?
Lp, hvala
ja, pri meni je izgledalo tako, da sem sel tja in ga dobil - cca 1h. seveda je prej konkretno izprasal kaj bom tam pocel itd. ko sem v iranu hotel isto od nasega konzula za indijsko vizo, mi ni hotel dati, ker da se to kao ne dela. mogoce sem imel tudi sreco, da je bil konzul doma+ni kompliciral. daj za vsak slucaj preveri, ce ti lahko izdajo vizo v zagrebu: zna bit lazje
Iran Embassy , Croatia
Pantovcak 125 c
Zagreb
Croatia
10000
Phone:
+385-1-4578983
+385-1-4578984
+385-1-4578980
+385-1-4578982
Fax:
+385-1-4578987
Email:
iran.embassy@zg.hinet.hr
res hvala za vso to pomoč!
sem ravnokar klical na iransko ambasado v zagrebu in so rekli, da Slovenci ne moremo več dobiti vize pri njuh, da samo na Dunaju.
za poverilno pismo pa mi ni čisto jasno zakaj bi morali to rihtat na slovenski ambasadi v Ankari, zakaj se to ne da to v Sloveniji - potem bi lahko že šel na pot s tem pismom in bi si prišparal čas...
Lp, Ra
|
01.11.2011
|
|
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |