Ojla!
V petek, 19.3. odhajam na Tenerife, pa me zanima (tisti, ki ste že bili tam), kaj se splača pogledat, ali so kakšni dobri žur placi, ali je vstopnina, itd.
Kako je pa kar se varnosti tiče urejeno? Ker namreč grem sama in da vidim, če bi me moralo kaj skrbet
Hvala vam za info.
Živjo,
Jaz sem bila lansko leto na Teneriffih in je bilo super, tako da se sigurno še vrnem
Nastanjeni smo bili v hotelu Puerto Palace na SV delu. rentali smo si avto za 5 dni, po ceni 90 EUR kar je zelo ugodno, bencin je ceneje kot pri nas tako, da lahko lepo cel otoček prevoziš. Pogledat smo si šeli: Loro Park, super ZOO kjer vidiš vse mogoče, tarzan tree, na jug smo se peljali v Juggle Park in na plažo kjer lahko tudi zaplavaš, sam mal mrzlo bo zdej marca še
pa skalo, katero je odvrglo v morje po izbruhu vulkana, super je res, dogaja pa se v centru mesta kjer imaš ulico promenade, saj za 1. maja se je že ful dogajalo. Uživaj in se imej kar se da lepo.
Mi smo bili januarja, sicer zelo na kratko. Šli smo med drugim tudi na Pico del Teide, najvisji španski vrh in je res lepo gori....čisto drugačna pokrajina kot v nižinah.Edino malo hladneje je
.
O hvala obema za tele info....komaj čakam....le še 3 dni
))))
Jst pa priporočam še dolino Masca. Fantastično!. Peš po dolini navzdol, potem pa z ladjico nazaj v letovišče. 
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
|
01.11.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |