Ojla! Ima kdo kaksno idejo koliko približno pride letalska karta do New Yorka konec julija in kdaj je najbolje da jo kupim?
Hvala za odgovor xoxo
Za tako sezono je ponavadi okrog 800€, odvisno od letalske družbe. Jaz sem v septembru letela za 450€ iz Benetk. Poglej različne letalske družbe, priporočam Delta Airlines.
Jasno je karto najbolje kupiti čimprej, ker so cene s časom vedno višje.
Lp
spremljaj cene kart dnevno,pa boš vidla kako se gibljejo. meni se 800 eur zdi kar malo preveč za ny,četudi v sezoni,jaz sem jo junija plačala 550, british airways,prestop v londonu, rezervirala pa sem na potovanje.si ker mi nikjer niso mogli najt za manj,je pa res da sem se vračala iz mehike
jaz imam letalsko karto za nekaj čez 500 EUR in sicer iz Ljubljane preko Istanbula za julij
Macka, kje si pa kupila to karto "nekaj več kot 500 eur" preko istanbula? Vsaka informacija bi prišla zelo prav 
do sedaj sem prerolala vse možne internetne strani (definitivo najcenejše je bil govolo.it in edreams.com iz Benetk) ampak še vedno je bilo najceneje preko Istambula, počakaš en dan - hotel je plačan od letalske kompanije, nazaj je pa je letalo iz Istanbula do Ljubljane čez 2 uri. Karte sem kupila na agenciji Concorde Šubičeva ul, v Ljubljani, se maksimalno trudijo. Pa še odhod in prihod je Ljubljana, kar se tudi privarčuje pri vožnji do Benetk ali Trsta,... Odhod imamo 12.7.2010, prihod 28.7.2010.
Pozdrav
to si pa super dobila, zdej so te karte najbrz kar vec kot 800 evrov. Koliko casa nazaj si jih nabavla?
Še moje mnenje
)
Priporočam da mal gledate cene tut iz Londona do NYC, ker kokr gledam majo stalno neke akcije pa so cene tut okol 270 funtov, kar znaša cca. 300 EUR. Pol pa še povratni let do SLO z Easyjet. Tko da na konc te pride maximalno vse skupi ene 600 EUR. Sem pa v Londonu, tko da vam govorim iz prve roke. Lep pozdrav
Če komu rabi letalska karta za NY v april,maj,junij (5.april-26 junij). Alitalia ima akcijo iz Milana 400eur in Venezia 462eur ampak je omejeno število sedežev pa nakup je do 31.marca.
Za prečekirat je,še ena ugodna varianta.
ciao
letalske karte za NY, preko Istanbula sem kupila sredi februarja.
Pozdrav.
Jaz vedno iščem na temu portalu, si vzamejo najmanj za rezervacijo: http://www.letalske-karte-vozovnice.com/
jaz sem pa lani letela v new york za 276 evrov. trst-rim-newyork. sam to ej blo zadnji teden v aprilu.
kolegica je pa pol oktobra letela iz dunaja za 330evrov. đabe
poglej mal alitalio pa american airlines. js sm s tema dvema letalskima družbama potovala.
lepo se mej v ny!js ga kr pogrešam. smrk smrk
Jaz sem jo kupila za 450€ iz Trsta - RIM - NY, preko Expedie, za jun - jul.
Malo prečekiraj.
lp,
http://www.it.lastminute.com/site/viaggi/voli/
tukaj se tudi kaj fajnga najde
JESS kdaj točno pa greš ti v NY? Namreč js mam tud karto iz Trsta 25.6.-3.7.
Pa še to me zanima kk boš šla do Trsta oz. iz kje sploh si, če ni skrivnost?
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
|
01.11.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |