Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 12. 03. 2010 @08:57:39
Težave pri plačevanju Easyjetove karte z Viso Electron
Potovalka
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Včeraj sem želela na Easyjetovi strani plačati let in ko sem vnesla vse podatke, se mi je prikazalo obvestilo, da številka kartice ne ustreza tipu kartice (Visa Electron). Totalno čudno, ker sem pred tem kupila že dve drugi karti (Alitalia in Afriqiyah) in ni bilo nobenih težav. A je imel mogoče kdo sam takšnen problem? Kaj naj naredim? Mislim klicati Easyjet na let. Brnik samo verjetno ne bodo mogli nič narediti, ker gre za let iz Rima... Ideje?

Dodan: 12. 03. 2010 @10:31:32
Re: Težave pri plačevanju Easyjetove karte z Viso Electron
t
Gost

Poskusi še enkrat. Zadnjč sem kupoval od easyjet iz Benetk in najprej mi je tdi Diners kartico zavrnilo. Potem pa je šlo.

Dodan: 12. 03. 2010 @11:03:40
Potovalka
Gost

Sem poskusila že parkrat pa ne gre... Seveda bom še poskusila. Hvala za odgovor!

Dodan: 13. 03. 2010 @07:32:26
carniolan
Registriran uporabnik

Z Viso electron nikakor ne gre skozi ce na racunu manjkata  samo 2 stotina/€ - to se mi je dogodilo osebno, ker imam to kartico samo za placevanje na Easyjetu - po preverbi v banki mi je bil dan tak odgovor (Banka Koper ) po treh urah transferja iz SKB v BK  je potek placila z kartico na strani Easyjet sel normalno skozi

Dodan: 13. 03. 2010 @11:56:09
Potovalka
Gost

Sem preverila stanje na računu in premalo denarja ni problem... Sem poskusila že večkrat pa še vedno ne gre...

Dodan: 14. 03. 2010 @11:07:04
Potovalka
Gost

Ker se dan odhoda nezadržno bliža, sem ponovno poskusila rezervirati karto in ker mi spet ni hotelo sprejeti Visa Electron sem označila, da gre za "navadno" Visa kartico in je šlo. Izgleda, da gre za potegavščino Easyjeta, kako priti do dodatnih 10 evrov.... No comment...

Dodan: 14. 03. 2010 @20:25:36
londra
Gost

jaz sem pa dvakrat nategnila Easyjet... ker sem imela navadno viso, sem označila Visa elektron, pa mi je normalno vzelo plačilo. Seveda brez dodatnih 10 evrov :-).

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™