Živjo! Mogoče kdo ve koliko je primerna cena v juliju do Jakarte (glede na prejšnja leta)? (v poštev pridejo vsa bližnja letališča in london).
Lani sem iz Munchna letela za 660eur; mesec julij;takse vklučene; karto sem kupila 3 mesece prej
lp
Odvisno s kje želiš leteti in s kero druzbo!
Julij je vsaj kar se tiče Turkish Airlines in ostalih kar drag za let - sam sem za Jakarko dal 460€ iz Londona ( letim junija ).. S tem da moraš priti do Londona, kar pa je naneslo 96€, še vedno poceni..
LP
@Im: Česa ne poveš!
Hvala za odgovore, zanimam se za 5tedensko karto z odhodom v juliju, iz lj preko londona, vse bi me prišlo 700evrov, zdaj sem že malo manj v dilemi ali je karta ugodna.
Hvala
hej, qatar iz milana za 630e
pobrskaj malo na odklopu
567 evru iz milana z qatar airways...do tja te pride prevoz iz gorice ene 40 evru z vlakom
Hvala za podatek, spremljam zdj vsak dan te cene, iz milana je naugodnjeje trenutno ja. Sam bom še malo tvegala, če bi mogoče šle še kaj dol. Smotan je sam ker sem vezana bolj al manj na fiksne datume v začetku julija... Opažam, da so se cene kart dvignile v primerjavi z lasnkim letom, žal pa ne poznam toliko te sizuacije iz let poprej, tako da težko delam neke zaključke, kaj je ugodno in kaj ne... Lansko leto je bilo pač izjemno glede potovanj...
|
01.11.2011
|
|
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |