Hej!
Zagrabilo me je, da bi šla septembra v Mehiko, za kakšen mesec... Idejo še malo pestujem, zanima pa me predvsem, kakšna je takrat dejansko vročina in kako močne padavine so? Vem na primer, da sem bila na Tajskem v septembru (kokr neka deževna doba) in je bilo prav luštno. Skratka, informacije dobrodšle in hvala že v naprej!
bila sem v mehiki septembra in decembra, po mojih izkušnjah bistvene razlike v vremenu ni, septembra če je padal dež, je padal ponoči. sicer pa je pomembno kje si, v mc je večna pomlad in je vreme spremenljivo , če jih je v mc pred enim mesecem zeblo in je padal dež, sedaj potrebujejo ventilatorje ker je nastopila vročina , ob morju pa je sonce, pozimi so samo dnevi krajši.
Hvala za odgovor! Se pravi ni neke hude tragedije, če te prav razumem. Hurikani pa če sem prav razumela takrat (še) niso aktualni. Te lahko vprašam še glede letalske karte - koliko je realna cena zanjo? In še v primeru, da si potovala sama, ali si imela zaradi tega kakšne probleme?
meni se zdi realna cena nekje 800€ za povratno, ki ti velja mesec dni. odvisno, od kod in s katereimi prevozniki bi letela. jaz sem dala drobiž manj kot 800€ za Alitalio+Aeromexico, polet iz Benetk preko Madrida do MC.
Odlično, da vsaj vem malo, koliko računat
Hvala za odgovore
enkrat sem potovala z air france, drugič z lufthanso- za karto dala 1000 eur v prazničnem terminu novega leta , ker sem jo kupila tik pred zdajci, so pa karte bolj poceni, če jo kupiš prej.
enkrat sem potovala sama in bilo je super, z mehiko imam same lepe izkušnje lp
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
|
01.11.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |