Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 10. 03. 2010 @10:58:10
Mehika - september
brblja
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Hej!

Zagrabilo me je, da bi šla septembra v Mehiko, za kakšen mesec... Idejo še malo pestujem, zanima pa me predvsem, kakšna je takrat dejansko vročina in kako močne padavine so? Vem na primer, da sem bila na Tajskem v septembru (kokr neka deževna doba) in je bilo prav luštno. Skratka, informacije dobrodšle in hvala že v naprej!

Dodan: 11. 03. 2010 @09:46:55
Re: Mehika - september
M
Gost

bila sem v mehiki septembra in decembra, po mojih izkušnjah bistvene razlike v vremenu ni,  septembra če je padal dež, je padal ponoči. sicer pa je pomembno kje si, v mc  je večna pomlad in je vreme spremenljivo , če jih je v  mc pred enim mesecem zeblo in je padal dež, sedaj potrebujejo ventilatorje ker je nastopila vročina ,  ob  morju pa je sonce, pozimi so samo dnevi krajši.

Dodan: 12. 03. 2010 @11:58:35
brblja
Gost

Hvala za odgovor! Se pravi ni neke  hude tragedije, če te prav razumem. Hurikani pa če sem prav razumela takrat (še) niso aktualni. Te lahko vprašam še glede letalske karte - koliko je realna cena zanjo? In še v primeru, da si potovala sama, ali si imela zaradi tega kakšne probleme?

Dodan: 12. 03. 2010 @16:01:23
Koka
Gost

meni se zdi realna cena nekje 800€ za povratno, ki ti velja mesec dni. odvisno, od kod in s katereimi prevozniki bi letela. jaz sem dala drobiž manj kot 800€ za Alitalio+Aeromexico, polet iz Benetk preko Madrida do MC.

Dodan: 12. 03. 2010 @21:23:45
brblja
Gost

Odlično, da vsaj vem malo, koliko računat Hvala za odgovore

Dodan: 13. 03. 2010 @09:37:16
M
Gost

enkrat sem potovala z air france, drugič z lufthanso- za karto dala 1000 eur  v prazničnem terminu novega leta , ker sem jo kupila tik pred zdajci, so pa karte bolj poceni, če jo kupiš prej.

enkrat sem potovala sama in bilo je  super, z mehiko imam same lepe izkušnje  lp 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kako do ISIC izkaznice?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™