Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 10. 03. 2010 @09:10:09
letalska karta za Kubo
Saša
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Mi prosim svetujete,kje se dobi najcenejša let.karta za Kubo?Tja se odpravljam junija.

Hvala!

Dodan: 10. 03. 2010 @10:13:44
Re: letalska karta za Kubo
Maja
Gost

Hey Saša)

Jaz spremljam karte do Kube že nekako od septembra vsak dan in situacija je sledeča. Pri L'tur so najcenejše karte, a so to last minute karte torej letiš čez 2,3 dni na bolj oddaljenih letališčih Frankfurt, Düsseldorf, Zürich, tako, da lpo moraš še prevoz do tja prišteti, poleg tega pa se tudi ure zelo malokrat poklapajo in bi najvrjetneje morala kakšno noč prespati na odhodnem letališču. Jaz sem se odločila, da počakam na LM karto in ti svetujem NE! Ker je toliko ene živčnosti, računanja, čakanja, na koncu pa bom sedaj verjetno morala plačati toliko kot so drugi, ki so rezervirali že mesece prej. Torej ti priporočam, da če že veš katere datume odhajaš si karto kupi čimprej! Na odklopu so zadnje čase obupne karte do Kube, kar sama preveri. Drugače pa se najde kakšna zelo ugodna karta na cuba.jet iz Munchna, malo se igraj z možnosti (poskušaj še iz Dunaja, Frankfurta) pa potem izberi najboljšo. Vedi pa, da pod 600€ verjetno ne boš dobila, 600€ za Kubo je več kot odlična cena! Ne vem pa če bodo karte čez april, maj kaj padle, ker jih v tistem času še nisem spremljala, to ti zna kdo drug povedati. Jaz ti sam rečem, ne čakaj predolgo, če ne boš na istem kot jaz, ki še zdaj čakam na ugodno karto...

Pa lepo se imej, jaz upam, da drug teden potujem)

Dodan: 10. 03. 2010 @10:33:03
Saša
Gost

Hvala za odgovor!Ja sem gledala cene na odklopu in so res kar visoke...A si rezervirala samo let do tja ali tudi hotel?Če si mogoče že bila na Kubi oz.če imaš mogoče kakšne dobre informacije bi te prosila če mi jih lahko napišeš.

Najlepša hvala!

Dodan: 10. 03. 2010 @11:02:15
Maja
Gost

Moja situacija je taka! Ker sem se odločila da počakam na Last Minute karto še vedno čakam....in čakam...na Ltur je teh akcij zelo malo, sem pa lahko srečna če zasledim kakšno za 14 dni (večinoma so za 1 teden, 11 dni,...). Sedaj sem se odločila karkoli bo v petek ali soboto, vzamem, ker si pa že noro želim iti...torej, bom videla. Upam, da res grem in če grem, ti potem ko se vrnem posredujem info, magar pusti e-mail...LP!

Dodan: 10. 03. 2010 @11:07:50
Maja
Gost

Drugače pa je www.cuba-junky.com idealna stran, maš vse gor napisano! Ali pa na www.lonelyplanet.com...poleg tega preberi teme na STA o Kubi, čeprav tiste iz let 2005, 2006 niso več uporabne, ker se na Kubi vse tako hitro spreminja...pa precej blogov je na internetu, so kar zanimivi...

Dodan: 10. 03. 2010 @16:17:39
Žana
Gost

Če kaj pomaga, na eDreams je karta (19 - 31.3) iz Milana v Havano 674 eur.

LP

Dodan: 10. 03. 2010 @20:47:28
----
Gost

Poglej tudi direktno na www prevoznikov (Iberia Air Europa, Air France, Virgin Atlantic, Condor, Martinair), včasih je celo malo ceneje kot drugje (ampak res včasih)

Dodan: 11. 03. 2010 @12:29:48
Saša
Gost

hvala za info!na  www.bookingpoint.net  sem zasledila dobre cene o letih iz benetk direktno v havano.

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kako do ISIC izkaznice?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™