Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 09. 03. 2010 @16:02:21
Indija konec avgust/sept.?
Anna
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

A gre kdo v Indijo (severni del) verjetno v kombinaciji z Nepalom (mogoče namesto Nepala z Bangladešom) konec avgusta 2010 za nekje 6 do 7 tednov?

V Indiji sem bila že pred > 6 leti, pa me zdaj ponovno vleče... Tokrat bi šla predvsem Delhi, Dharamsala, Armistar, Ladakh,Rishikesh, Nepal (pa čez Nepal na drugo stran), Dajreeling, Kalkuta, če bo čaš še Orissa...

Če ima kdo podobne plane let me know

Dodan: 09. 03. 2010 @20:28:58
Re: Indija konec avgust/sept.?
Joanna
Gost

Dobra ideja! a bi vzela sabo mene, čeprov nimam velik izkušenj še s potovanji? kaj pa budget in kje se spi? fsm

Dodan: 09. 03. 2010 @21:46:50
Anna
Gost

Budget (spanje v zelo poceni hostlih, prevoz busi/vlak (2nd class), hrana lokalna) je nekje 600 - 800 Rs, tj. nekje 10 -15 eurov/dan... pač odvisno....

maš kak mail?

Dodan: 09. 03. 2010 @22:45:03
joanna
Gost

moj mail je rap4ever@ymail.com ćao

Dodan: 10. 03. 2010 @13:10:09
nika
Gost

Po novem se iz Indije ne da vec v Nepal kot je bilo pred casom. Ko enkrat zapustiš državo se dva meseca ne moreš več vrnit. Dobiš štempelj v potni list, ki ti ne dovoljuje  ponovnega vstopa.  (razen ce si v terminalu; ...) Baje se naj bi to kmalu spremenilo, ker predstavlja veliko zmedo za turiste.

Indija je se vedno ista kot je bila, le da jih je še več in živijo se v večjem neredu in lastnih smeteh. Hrana, prenočisca in prevozi zlo poceni. Tu pa tam kak avtomobil bomba, za katerega naš pop Tv ne poroča. Previdnost  sicer ni odveč na vseh koncih!

Dodan: 11. 03. 2010 @11:24:14
Ana
Registriran uporabnik

Tudi jaz sem nekaj gledala v tej smeri. Sicer sem imela v mislih Indijo skupaj z Burmo, ampak ne najdem kandidata za Burmo, tako da bi bila varianta tudi Indija v kombinaciji z Bangladešom ali Nepalom. Edino kar je omenila glede vstopa v državo bi bilo potrebno preveriti, da se ne bi zafrknile po nepotrebnem.

Kam ti lahko pišem?

Dodan: 11. 03. 2010 @14:10:34
P
Gost

Ana-mal bolj se pozanimajte glede prehajanja meje, ker so čisto vse te države skregane in nimajo jasno določenih meja. Iz Indija v Burmo lahko letiš preko bangkoka (najbrž tudi direktno iz Calcute-air asia), ne verjamem pa da lahko prečkaš mejo po kopnem, tako kot je ne moreš med burmo in tajsko, laosom, bangladešom itd...Letos so volitve v Burmi, preveri ker bodo državo zaprli za tujce v tistem času.

Moj plan za letos je tudi Indija, ker pa imam bolj malo dopusta jo obdelujem po koščkih. Letos pade Sikkim, Varanasi, potam pa let v keralo in nazaj na sever.

Dodan: 12. 03. 2010 @09:18:40
nika
Gost

Tole glede vstopa in iztopa popolnoma drži, ker sem prejšni teden prišla iz Indije! Kako dolgo pa bo to veljalo pa se pozanimajte na ambasadi v LJ.

Dobila sem štempelj in nisem mogla v Nepal po kopnem!

Dodan: 12. 03. 2010 @09:38:14
Ana
Gost

Hvala za vse info. Za Burmo sem pa že ugotovila, ad je najboljše iti v Bangkok in leteti v Burmo. Iz Kalkute air aisa nima povezave z Burmo (zal=)). Sploh ne vem, če sta tajska in indija povezani, mislim da ne (air asia). Drugače pa nisem vedela za volitve, to bi res morala preveriti. Ampak saj mislim, da letos ne bom šla.

Če prav razumem pa z avioni lahko potuješ med dražavami -indija, nepal, bangladeš ...?

Anna, kam ti lahko pišem?

Dodan: 12. 03. 2010 @13:13:35
Anna
Gost

moj mail: nadja_nadiayahoo.com

Em...glede prestopanja meje sem neki brala tut na thorn tree forum LP, ampak baje je to bolj novo in je še kr zmeda okrog tega...čeprav baje viza, ki jo izdajo Indijci je še vedno 6 mesečna multipl entry...hm... ja, najboljše se bo pozanimat na ambasadi...

Dodan: 16. 03. 2010 @11:28:23
lili
Registriran uporabnik

lp

sva 2 za indijo+...

blo bi fino ce bi sli skupaj

javi...

irena

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™