Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 09. 03. 2010 @11:47:36
Potovanja in zadnje ujme
Niky
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Razmišljam, da bi v kratkem šel na kako potovanje sam opažam, da narava zadnje čase vse bolj preseneča.

Dodan: 09. 03. 2010 @11:51:26
Re: Potovanja in zadnje ujme
t
Gost
Sedi doma na kavču pred TVjem in čakaj na boljše čase.
Dodan: 09. 03. 2010 @13:05:37
gorenc
Registriran uporabnik

Narava gre po svoje! Narava ne gleda na ljudi, zato pa moramo mi na naravo toliko bolj!

Drugače pa ujme niso ovira za potovanja. Toliko je lepih destinacij, da to ne more biti izgovor. Lahko pa čakaš doma in se smiliš samemu sebi Konec koncev pa smo tudi v Sloveniji imeli potrese, poplave, danes veter

Nikoli ne veš kje te čaka (ne)sreča.

Dodan: 09. 03. 2010 @13:36:26
runo
Gost

Ostajati doma zato, ker se bojiš, da se ti ne bo kaj zgodilo je neumnost. Spominjaš me na tistega tipa iz prejšnjega tedna, ki se je javljal z une ladje, ki jo je zadel val in zganjal paniko in ne vem kaj. Nesreče se pač dogajajo. Ne moreš iti na potovanje z prepričanjem, da tebi se pa 100% ne more nič zgoditi. 100% varnosti ni nikjer na svetu niti pri tebi doma pred računalnikom...Skratka nesreče in nepredvideni dogodki se dogajajo, na tebi pa je, da poskrbiš zase in za lastno varnost kakor se najbolje da, ter si nekoliko zmanjšaš verjetnost, da se boš znašel v kakšni neprijetni situaciji. Če si se pripravljen sprijaznit s tem, kar veselo na pot v nasprotnem primeru pa počakaj kje doma skrit v kleti pod kakšno škatlo, da ti odbije zadnja ura...

Dodan: 09. 03. 2010 @13:39:30
xa
Gost

A dej no!

Pa ne boš zato doma! Tudi v Sloveniji so bli že potresi in poplave.

Dodan: 11. 03. 2010 @01:45:19
Tadej
Gost

Niky

veš da lahko strela udari v telefonski kabel. in med pogovorom po telefonu te potem lahko ta iskra unije. tako da, raje tudi po telefonu ne govori več. je nevarno.

Dodan: 11. 03. 2010 @13:26:33
Brazgo
Gost

..hehe..nesreca je za mene ze to da zivim v tej kokoski =D ...tako da cim prej via... ne bo ti zal malo potovanja....

..mogoce se te zdaj bk...ampak na stara leta te bo teplo ce ne bos sla mal okrog..

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
Kako do ISIC izkaznice?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™