Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 08. 03. 2010 @17:16:51
Qatar Airways - čakanje v Dohi
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

V Dohi moram čakati 14ur na let proti Munchnu...

Pred leti sem slišal, da je Qatar Airways v primeru daljšega čakanja na letališču v Dohi ponujal sobo/hrano/pijačo. Ali ima kdo izkušnje kako je s tem v zadnjem času?

Hvala.

Dodan: 08. 03. 2010 @17:49:35
Re: Qatar Airways - čakanje v Dohi
Lino
Gost

A ni tako, da kosilo s pijačo dobiš pri vsakem prestopanju, kjer čakaš več kot 6 ur? Samo vprašati moraš na letališču... 

Glede Qatarja. Na poti proti Sri Lanki so ob vkrcanju v letalo pretrgali mojo karto in jo vrgli v koš. Mojemu začudenemu pogledu je sledilo pojasnilo, da je letalo v ekonomskem delu polno in da so me premestili v poslovni razred...

Pred dvema letoma bi moral na letališču v Dohi ob prestopanju čakati 9 ur. Za svoje pravice oz. ugodnosti nisem vedel. Ko smo iztopili iz letala so nas tiste, ki smo morali čakati, ločili od ostalih potnikov, nam uredili vizo za 24 urni vstop v Doho in nas odpeljali v hotel. Qatar je resna firma

Dodan: 08. 03. 2010 @17:57:42
q1
Gost

Seveda NI res da dobiš pijačo in kosilo pri vsakem prestopanju kjer čakaš več kot 6 ur.

Lino ti si bil s Qatarjen OVERBOOKIRAN zato hotel, premestitev v poslovni razred.

Seveda Qatar nima (več) brezplačnih hotelov ce letis z njimi. Razen v primeru, da "oni neka zamustrajo" ali imaš first-business class karto.

Dodan: 08. 03. 2010 @18:28:33
luka
Gost

Jaz sem lani čakal nekaj podobnega, pa nisem dobil vize, sem pa dobil dva obroka. Mal pejt po letališču, pa boš najdu menzo. Tja prideš s kart, pa dobiš nek menu!

lp

Dodan: 08. 03. 2010 @22:41:11
Gost

A to 24-urno vizo se lahko pridobi kar na letališču? Koliko stane takšna viza, če je ne uredi letalska družba? Se za nekaj ur sploh splača v Doho?

So brezplačni obroki na letališču dostopni vsem, ali so namenjeni le business class?

Dodan: 10. 03. 2010 @11:35:15
pupa
Registriran uporabnik

Tudi jaz bom čakala 14 ur  v Dohi... če ve kdo kako je z vizo naj napiše, ali jo lahko dolih kupiš? koliko stane? 

Dodan: 02. 04. 2010 @22:01:21
Mirjam
Gost

Res nihče ne ve, če lahko dobiš vizo "on arrival"? Na strani MZZ piše: po neuradnih informacijah lahko dobite vizo na letališču, preverite na ambasadi.

Sem pisala na ambasado v Nemčiji, pa ne dobim odgovora.

Dodan: 03. 04. 2010 @01:03:39
periegetes
Registriran uporabnik

Pred dvema letoma se NIKAKOR ni dalo dobiti vize na letališču v DOHI! Hodil sem od Poncija do Pilata pa nisem uredil ničesar! Kar nekaj časa sem se ukvrajal s tem in pogovarjal z neštetimi uslužbenci, vendar žal za Slovence takrat viza (VOA) ni bila možna... Ne vem  kako je zdaj...

Dodan: 03. 04. 2010 @21:28:09
Zorro
Gost

VOA (Visa after arrival) za Qatar -ce imaš slovenski potni list- še vedno NI mogoča.

Možna je le za drzavljane 33 drzav med katerimi ni Slovenije (so pa np. Islandija, Lihtenstain, Monaco iitd).

POMEMBNO: od 1. maja 2010 bo Qatar po-ostril izdajanje VOA. Nekatere drzave z liste "33-ih srecnih" bodo iz nje izključene med njimi USA in Francija.

Torej če imaš poleg SLovenskega še kakšen "človeški" (malo za hec, malo za res ) potni list prideš z VOA not drugače ne.

Dodan: 03. 04. 2010 @22:43:21
Zorro.
Gost

Nekateri pravijo, da je zmanšanje VOA iz 33 na manj držav s 1. majem 2010 le 1. aprilska sala ... vsekakor pa VOA za Qatar ne velja za Slovenijo

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Živijo Že dolgo časa razmišljm,
Kolk casa pa nameravas ostat
jaz pridem 9.3. dol...
Ni presenečenj, je čisto normalna
Pozdravljeni, 17.2. bo organiziran prevoz iz
Midva sva bila 2 leti
koliko pa stane sprememba imena
pa bi še vseeno rad
Ooo: ni potrebno pametovati, če
Aja pozabila sem pripisat da
A je že kaj slike
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

18.06.2011 - 01.03.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
23.04.2011 - 01.03.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
02.04.2011 - 31.12.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™