Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 08. 03. 2010 @17:16:51
Qatar Airways - čakanje v Dohi
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

V Dohi moram čakati 14ur na let proti Munchnu...

Pred leti sem slišal, da je Qatar Airways v primeru daljšega čakanja na letališču v Dohi ponujal sobo/hrano/pijačo. Ali ima kdo izkušnje kako je s tem v zadnjem času?

Hvala.

Dodan: 08. 03. 2010 @17:49:35
Re: Qatar Airways - čakanje v Dohi
Lino
Gost

A ni tako, da kosilo s pijačo dobiš pri vsakem prestopanju, kjer čakaš več kot 6 ur? Samo vprašati moraš na letališču... 

Glede Qatarja. Na poti proti Sri Lanki so ob vkrcanju v letalo pretrgali mojo karto in jo vrgli v koš. Mojemu začudenemu pogledu je sledilo pojasnilo, da je letalo v ekonomskem delu polno in da so me premestili v poslovni razred...

Pred dvema letoma bi moral na letališču v Dohi ob prestopanju čakati 9 ur. Za svoje pravice oz. ugodnosti nisem vedel. Ko smo iztopili iz letala so nas tiste, ki smo morali čakati, ločili od ostalih potnikov, nam uredili vizo za 24 urni vstop v Doho in nas odpeljali v hotel. Qatar je resna firma

Dodan: 08. 03. 2010 @17:57:42
q1
Gost

Seveda NI res da dobiš pijačo in kosilo pri vsakem prestopanju kjer čakaš več kot 6 ur.

Lino ti si bil s Qatarjen OVERBOOKIRAN zato hotel, premestitev v poslovni razred.

Seveda Qatar nima (več) brezplačnih hotelov ce letis z njimi. Razen v primeru, da "oni neka zamustrajo" ali imaš first-business class karto.

Dodan: 08. 03. 2010 @18:28:33
luka
Gost

Jaz sem lani čakal nekaj podobnega, pa nisem dobil vize, sem pa dobil dva obroka. Mal pejt po letališču, pa boš najdu menzo. Tja prideš s kart, pa dobiš nek menu!

lp

Dodan: 08. 03. 2010 @22:41:11
Gost

A to 24-urno vizo se lahko pridobi kar na letališču? Koliko stane takšna viza, če je ne uredi letalska družba? Se za nekaj ur sploh splača v Doho?

So brezplačni obroki na letališču dostopni vsem, ali so namenjeni le business class?

Dodan: 10. 03. 2010 @11:35:15
pupa
Registriran uporabnik

Tudi jaz bom čakala 14 ur  v Dohi... če ve kdo kako je z vizo naj napiše, ali jo lahko dolih kupiš? koliko stane? 

Dodan: 02. 04. 2010 @22:01:21
Mirjam
Gost

Res nihče ne ve, če lahko dobiš vizo "on arrival"? Na strani MZZ piše: po neuradnih informacijah lahko dobite vizo na letališču, preverite na ambasadi.

Sem pisala na ambasado v Nemčiji, pa ne dobim odgovora.

Dodan: 03. 04. 2010 @01:03:39
periegetes
Registriran uporabnik

Pred dvema letoma se NIKAKOR ni dalo dobiti vize na letališču v DOHI! Hodil sem od Poncija do Pilata pa nisem uredil ničesar! Kar nekaj časa sem se ukvrajal s tem in pogovarjal z neštetimi uslužbenci, vendar žal za Slovence takrat viza (VOA) ni bila možna... Ne vem  kako je zdaj...

Dodan: 03. 04. 2010 @21:28:09
Zorro
Gost

VOA (Visa after arrival) za Qatar -ce imaš slovenski potni list- še vedno NI mogoča.

Možna je le za drzavljane 33 drzav med katerimi ni Slovenije (so pa np. Islandija, Lihtenstain, Monaco iitd).

POMEMBNO: od 1. maja 2010 bo Qatar po-ostril izdajanje VOA. Nekatere drzave z liste "33-ih srecnih" bodo iz nje izključene med njimi USA in Francija.

Torej če imaš poleg SLovenskega še kakšen "človeški" (malo za hec, malo za res ) potni list prideš z VOA not drugače ne.

Dodan: 03. 04. 2010 @22:43:21
Zorro.
Gost

Nekateri pravijo, da je zmanšanje VOA iz 33 na manj držav s 1. majem 2010 le 1. aprilska sala ... vsekakor pa VOA za Qatar ne velja za Slovenijo

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™