Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 08. 03. 2010 @12:40:00
Letalska v Brazilijo
Nina
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Zdravo,

morda kdo ve, kako je s to akcijo iz Trsta v Sao Paoulo, kjer naj bi bili leti od 500 navzgor? /:

Z iskalnikom na strani dobim najcenejšo ponudbo skoraj 1000e.. sem pa fleksibilna (najraje bi šla april-junij), ker gre le za obisk družine, vseeno mi je tudi ali letim v Rio ali SP, tudi s kje bolj ali manj.

Fant je pred dnevi tja letel z Londona pa tudi z Air Italy, zdaj pa tako ugodnih kart ne najdeva več (ne spomnim se točno cene, ampak so bile celo pod 500).

Hvala za kakršnokoli pomoč! Lp

Dodan: 08. 03. 2010 @13:28:04
Re: Letalska v Brazilijo
mimi
Gost

ja, tudi jaz bi rada kakšni info na to temo... ker tudi ne najdem več tega pa imam tudi namen potovat v SP. morda je bla to res 1x ponudba... tudi jaz najdem le karte okrog 1000eur.

Dodan: 08. 03. 2010 @15:23:50
n.
Gost

si preverila iberio iz benetk ali TAM preko frankfurta? lp

Dodan: 08. 03. 2010 @17:57:59
nina
Gost

Preverila sem s skyscannerjem za vse lete iz Italije, Avstrije, Londona, Hrvaške pa pod 700+let v London ni čez kak mesec nič. Očitno se je zadeva podražala. Drugače pa ti morajo na STA naredit poizvedbo in imajo dosti bolj ugodne stvari kot v iskalinih (sem dobila nekaj ponudb za okoli 600-700. Tako da ne izgubiš nič, če vprašaš vred z okvirnimi datumi.. Srečno!

Dodan: 08. 03. 2010 @18:01:00
nina
Gost

Aja, hvala za idejo ampak tudi z Nemčije ne gre pod 700 (to je na skyscannerju) + ke moraš prit. Na sta pa imajo ponudbe iz LJ in Zagreba za isto ali nižjo ceno.. tak da vseen vpraši Škoda sam, da nimajo bolj naprednega iskalnika, ker si js rada sama pogledam stvari in če bi imeli možnost iskanja najcenejših kart znotraj tedna in mesca kot na easyjet, skyscanner itd bi imeli imho dost manj dela in kako stranko več tud sigurn...

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™