Zanima me ali je kdo v Maroku najel avto (cca. 14 dni)? Pri kateri agenciji, tip avtomobila, cena, barantanje za ceno... in pa seveda ali so bili kakšni problemi z avtom? Najela bi na letališču v Casablanci.
Hvala in lep pozdrav 
Pozdravljena, za rent-a car v Maroku je najbolš da pač greš do agencije in se tam zmeniš, dober avto se dobi za ene 20-30 evrov na dan, odvisno...sam je pa tko če boš gledala na letališču bojo cene dražje kot v samem mestu, so pa načeloma vse agencije iste, barantaš lahko pa povsod, sam do ene zmerne cene. Upam da ti je vsaj malo v pomoč
Jaz bi samo opozorila na nadvse specifičen režim vožnj v Maroko - vsak pelje po svoje, tako da je treba bit precej pazljiv, če še nisi vozil/-a v državi s podobno kaotičnim prometom.
To se pravi ne priporočaš, da bi avto rezervirali in seveda plačali kar prek neta? Jaz se namreč pravkar ubadam s tem problemom, saj grem tja v aprilu.
lp, s
Hej Nina!Pri kateri agenciji si rentala avto? Ko gledam malo ponudbe po netu, so cene kr višje...
LP
@živa
poglej travelsupermarket.com. jaz konkretno sem vzel preko arguscarhire.com
Cena za 9 dni rantanja je bla oktobra 2010 190 EUR
Če rabiš GPS navigacijo za Maroko, imam jaz eno za prodat, in sicer gre za pol leta staro GPS navigacijo ACCENT G400, na katerem je naložena karta za Maroko. Pri drugih ponudnikih je mapa Maroka žal zelo slaba. Preverjeno. Zato sva morala to "mašinco" kupit tam. Če nameravate po Maroku potovati z avtom, je ta zadeva skoraj nujna, še posebej v njihovih kaotičnih mestih. Nama se je napravca odlično obnesla.
Cena po dogovoru oz. glede na vaše sposobnosti barantanja - tako to pač gre v Maroku. :-)
Za več info klikni na:
http://www.accent.ma/home/oh-fiche.php?productID=111&catID=76&cat_parent=21
Če si interesent/ka, piši na: bogdan_jez@yahoo.com
Hvala lulek 
Jaz sem najel avto na letališču majhen s klimo, taman za dva. Jet Car, letališče casablanca, ni kompliciral tip, sva pa ornk barantala. Ker je bilo zame prvič, sem mu popustil pri 30 € na dan. Imam občutek, da bi se dalo še bolj.
Promet je kaotičen samo v mestih, posebej zvečer oz. pozno popoldne, če lahko je najbolje priti dopoldne oz. čez dan. Se promet umiri. Izven mest je pa piči miško. Nikjer nobenega. Policajev je pa ful, drži se omejitev v naseljih, pa pred večjimi naselji. Turistov sicer ne radi ustavljajo, pa vseeno.
Lp.
Jaz sem rezerviral preko interneta, nekje 20 € na dan je prišlo. GPS-a res ne rabiš ker je vse dobro označeno, po večjih mestih pa že malo povprašaš če se hočeš pripeljati čimbližje.
Policaji...10 € in greš dalje, preverjeno 
Ste pa avtobomil verjetno vrnili v istem mestu, kot ste si ga rentali???
Meni na internetu ful neke take cene meče ven, da se mi zdi bolje, da uporabim avtobusni prevoz :/...
Malo se mi je zatipkalo 
jest sm prišel s ceno na netu za 7 dni rentanja, dacia logan, na okoli 180-190€.Gledam pa za april, pa Fez. Tudi na samem letališču z barantanjem bom težko prišel ceneje čez.
Mare, kje pa si gledal to - kateri ponudnik?
pazite se radarjev...sploh, če ste bolj divji vozniki, ker radi ustavljajo
)))...čeprav kazen za vse prekrške, ne glede na to koliko km/h preveč voziš je okrog 40 eur, če pa malo barantaš pa...ja okrog 10 eur...
))
ne vem ali se je cena za policija dvignila ali pa sva le midva na dragega naletela... pod 20 evrov ni hotel spusti.
ja, pazite se policijev, res vozite po omejitvah. naju so na ovinku takoj za tablo čakal.
avto pa rentite tam - izbira je ogromna. najcenje je v casablanci in marakešu, vsaj tako so mi povedali.
nina, koliko te je prišel rentacar, a so ti kaj dodatno zaračunali?
Avto morm dobit v Fezu. Za 11 dni. Tudi pustit v Fezu. Če bi imela več časa, bi ga rentala na licu mesta, tako ga bom pa rezervirala prek neta. Pa bi vas prosila za čimveč linkov - da malo primerjam ponudbo in se dokončno odločim.
poglej tule.....http://www.economybookings.com/
tukaj se mi zdi kar ugodna in sprejemljiva cena
mare, cena je bila 23,5 evra na dan za osem dni. z zavarovanjem vred, doplačala sva 100 dh za drugega voznika.
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|
|
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|
|
29.04.2011 - 29.04.2013
|
|