Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 07. 03. 2010 @20:18:11
Maroko rent-a-car
matmar
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Zanima me ali je kdo v Maroku najel avto (cca. 14 dni)? Pri kateri agenciji, tip avtomobila, cena, barantanje za ceno... in pa seveda ali so bili kakšni problemi z avtom? Najela bi na letališču v Casablanci.

Hvala in lep pozdrav

Dodan: 08. 03. 2010 @19:00:53
Re: Maroko rent-a-car
Nina
Gost

Pozdravljena, za rent-a car v Maroku je najbolš da pač greš do agencije in se tam zmeniš, dober avto se dobi za ene 20-30 evrov na dan, odvisno...sam je pa tko če boš gledala na letališču bojo cene dražje kot v samem mestu, so pa načeloma vse agencije iste, barantaš lahko pa povsod, sam do ene zmerne cene. Upam da ti je vsaj malo v pomoč

Dodan: 16. 03. 2010 @22:31:50
Braunkopf
Gost

Jaz bi samo opozorila na nadvse specifičen režim vožnj v Maroko - vsak pelje po svoje, tako da je treba bit precej pazljiv, če še nisi vozil/-a v državi s podobno kaotičnim prometom.

Dodan: 17. 03. 2010 @15:26:14
ss
Gost

To se pravi ne priporočaš, da bi avto rezervirali in seveda plačali kar prek neta? Jaz se namreč pravkar ubadam s tem problemom, saj grem tja v aprilu.

lp, s

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
js se ne bi igrala, če leti&s
Kaj je to elektronska karta?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™