Rad bi kak potovslni nasvet vseh tistih, ki ste že potovali po Ukrajini.
bil v kijevu in harkovu,harkov cist brezvezen, kijev kul, v kijev sem prisel z vlakom iz minska,letel pa kijev katowice, pal v enem kul hotlu,kijev ima full za videt,full dobrih znamenitosti, blo je zelo poceni,bil eptembra...daj e vprasanja, lazje odgovorim
Kaj si si vse ogledal v Kijevu? Kakšne so približno cene? Mene drugače zanima še obiskati Lvov...
Sam sem biv v Ukrajini cca 10 dni; v Kijevu in Lvivu. Kijev je fenomenaln, prov morš doživet...Lviv pa tudi, arhitektura mesta fenomenalna, nočno življenje sploh...če te kej več zanima si pa poglej moj potopis, ti napišem link lahko.
lp
študent,daj link pls
galerist, v lonely planet knjigi je resnicno odlicni walking tour kijev, svetki,vse vidis,potem en cel dan bil v unem rleigioznem centru lavra,malo naprej pa je en ogromen spomenik ene zenske,ne mores zgresit,mat rodina,ali nekako tako rečejo,se en zunanji muzej imajoi ,pa en dober podhod, kul je tudi kruzat po otoku na dnipru,pač če je že/še poletje,obstaja ena veriga restavracij,self service,puzata huta-nekaj podobnega,po celem mestu,en del mesta so pa totlano nove hiše kot nek hoolywod,ampak noben ne zivit tam,je pa kjut, vsak ve kje je to...men blo kul,ampak nazaj pač neke full zelje v kratkem nimam it
Uglavnem...pejt na http://www.rtvslo.si/popotnik in pol imaš že tam na prvi strani ka so zadnji objavljeni potopisi, tega z naslovom Ukrajina, če ne pa pač odpri zavihek zadnja potovanja. Definitvnu ti bo Ukrajina všeč, jest grem pa nasledna tura v Rusijo definitivno. lp
|
01.11.2011
|
|
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |