Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 06. 03. 2010 @01:39:40
WizzAir iz Trevisa
Borut
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Živjo!

Ima kdo kakšne izkušnje glede potovanja z WizzAir-om? Letim namreč iz Trevisa v Prago. Se lahko pričakuje kakšne komplikacije? Kakor mi je znano Wizz nima online check in-a iz Trevisa ali pač?

Aja, pa še to. Če gre kdo 24.04.2010 (iz LJ) in 01.05.2010 (v LJ), bi se priporočal za deljenje stroškov prevoza?!

Tnx že vnaprej za vse odgovore.

Lp, Borut.

Dodan: 06. 03. 2010 @07:28:09
Re: WizzAir iz Trevisa
carniolan
Registriran uporabnik

Potoval sem lansko jesen v nasprotni smeri  PRG/VCE z Wizzair-om, ker sem imel rezervacije preko SKYEUROPE  in ker je ta kompanija  bankrotirala sem vzel to madjarsko kompanijo - prej sem se pa pripeljal z njimi iz Madrida v Prago.  Vse v redu avioni OK (Airbus 320) Personal tudi OK

Dodan: 06. 03. 2010 @18:39:07
Borut
Gost

Fajn, to slišat! Mi še lahko poveš ali si se za let nazaj (PRG-VCE) cekiral/a on line? So lahko pri tem kakšni zapleti? Tnx. 

lp.

Dodan: 07. 03. 2010 @07:19:30
carniolan
Registriran uporabnik

Registracije za prijavo na let takrat se ni bilo preko interneta samo na letaliscu, sedaj pa vidim, da to lahko napravis, ce imas samo rocno prtljago -  Torej sedaj se lazje, kar napravi to "on line"registracijo za tja in za nazaj

Ko prides v Prago vzemi takoj tedensko karto za "metro-tramways-in avtobuse - tako prisparas ze za transfert iz letalisca in nazaj, ker je karta veljavna za na prasko letalisce.

Istocasno pazi iz katerega terminala odletis nazaj v Treviso - ker sta dva (wiz  za treviso iz 2 - pa je kar precej za pesacenje med njimi - (meni se je to zgodilo) ce iz avtobusa izstopis na 1

Dodan: 07. 03. 2010 @20:32:45
Borut
Gost

Najlepša hvala za vse namige. Je res, da v Pragi nisem prvič tako, da prevoz in vse ostalo poznam kako deluje. Je pa res, da v P. prvič letim z nizkostroškovcem Wizz iz Italije.

Lp in še kdaj za kakšnen nasvet.

Dodan: 14. 04. 2010 @15:17:01
Re: WizzAir
tink
Registriran uporabnik

Mene pa zanima, če na letališču preverjajo lastnika kreditne kartice, saj z Wizzairom še nisem letela. Letim iz Zagreba.

Na njihovi strani piše "To book online, the person making the booking must be at least 18 years old at the time of booking and payment and hold a recognised debit or credit card."

Dodan: 15. 04. 2010 @08:32:22
carniolan
Registriran uporabnik
Glasov: 1

Ne nobenih kontrol, je pa pri rezervaciji oziroma placilu za Wizzair poleg tristevilcne varnostne kode za Visa in Master karte v Franciji se ena posebna varnostna koda pri avtorizaciji placila - to kodo si izmislis sam in tvoja banka jo akceptira in potrdi - Torej dvakratna varnost da se ne more koristiti ukradena placilna kartica

Dodan: 15. 04. 2010 @10:12:58
Ana
Registriran uporabnik

Pazite, da greste v Treviso in ne v Benetke na letališče Marco Polo!

Treviso ni dobro označeno, tako da si poglejte že doma zemljevid, nekaj je bilo na pisanega tut na sta forumu pomojem. kar v googla napište letališča trevisio pa boste zihr kej uporabnga našl.

Dodan: 15. 04. 2010 @10:29:07
nenna
Gost

Uf, Treviso je eden izmed najbolj zoprnih letališč za najdt. Italija kot Italija, na avtocesti ni tako dobro označeno, ker je tam tudi letališče Marco Polo, se da kej zamešat. U glavnem, mi smo se tako zgubili ( pa sem že letela s tega letališča), da sem komaj prišla na avion, 3 min pred koncem čekiranja. Tako, da priporočam, da greste ful ful prej od doma, pa tud če boste moral čakat več časa na letališču, če ga najdete brez težav. Ne boste verjel, nam tud Garmin ni pomagal, najboljše je, da se skopira pot na Via Michelin in se gre po njihovih navodilih. Čaw

Dodan: 15. 04. 2010 @12:52:51
tou
Gost

Popotniki pa taki !  Aereoporto Treviso je aereoporto Treviso in Aereoporto Marco Polo (Venezia) je Aereoporto Marco Polo (Venezia).

Kako se lahko izgubite?

Ce ste v blizini Mester in pise le aereoporto je to tisti Marco Polo.  Aereoprto Treviso je pa pri Trevisu.

Kje je problem?

Dodan: 15. 04. 2010 @19:06:49
tink
Registriran uporabnik

Hvala, carniolan

Dodan: 15. 04. 2010 @19:21:38
vaia
Gost

letališče treviso je bilo zelo težko najti pred dobrim letom, zdaj pa je to nekaj najlažjega..naredili so novo cesto in res ni nikakršnega problema, tako da res ni potrebno it full prej od doma..pa tega ne govorim zato, ker sem se že navadila priti do tja, ampak ker je res grozno lahko..

Dodan: 06. 05. 2010 @17:38:06
xyz
Gost

A se spomniš na kater izvoz je potem po novem treba it? Ko sem šla 1,5 leta nazaj sem sicer najdla normalno, ampak je bilo res slabo označeno.  

Dodan: 06. 05. 2010 @18:01:16
25
Gost

Pripoočam vlak iz stare Gorice do Trevisa in potem bus do letališča, veze so super

Vse skupaj te bo prišlo stat ene 20 eurou.

lp a

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

še eno mesto tja grede..
Živijo Že dolgo časa razmišljm,
Kolk casa pa nameravas ostat
jaz pridem 9.3. dol...
Ni presenečenj, je čisto normalna
Pozdravljeni, 17.2. bo organiziran prevoz iz
Midva sva bila 2 leti
koliko pa stane sprememba imena
pa bi še vseeno rad
Ooo: ni potrebno pametovati, če
Aja pozabila sem pripisat da
A je že kaj slike
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

02.04.2011 - 31.12.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
23.04.2011 - 01.03.2015
14.05.2011 - 24.02.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
09.04.2011 - 09.04.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™