Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 05. 03. 2010 @13:08:09
seattle
subaru01
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Konec julija, imam namen potovati S.Ameriko,točno Seattle od tam pa v BC kolumbijo .Zanima me kdaj je najugodneje  kupiti letalske karte,od kot leteti  in pa ogled zanimivosti poleg  NC parkov,potovanje bo trajalo cc en mesec.

Dodan: 05. 03. 2010 @13:41:43
Re: seattle
akeyla
Gost
Glasov: 1

Seattle je ful lepo mesto in res veliko lahko vidiš... najbolj znamenti je Pike Place market, kjer je tržnica in polno trgovinc. Poleg  je prvi Starbucks (obvezen obisk za kofetkarje . Na tržnici imajo tudi (po mojem mnenju) najboljše cheese cakes-ameriške tortice.

Splača se obiskat tudi najvišjo razgledno točko- Space Needle - sicer stane , mislim da, 16 dolarjev amapk je vredno.

Experience Music Project je zanimiv muzej glasbe (poleg  space needle) V njem je tudi muzej znanstvene fantastike za filmske navdušence.

University District je še en del Seattla vreden ogleda- tam vidiš kakšno je ameriško študentsko življenje, poleg je pa iVillage- nakupovalna vasica- obvezen obisk za punce

Čeprav nisem ravno navdušenka nad umetnostjo, moram priznat, da je bil muzej umetnosti tam zanimiv.

Aja, pa podzemni ogled Seattla je baje tudi fajn, jaz sicer nisem šla, ampak ga je veliko ljudi pohvalilo. Stvari je še ogromno, za ostalo se itak najde v Lonely planetu.

Veliko dogodivščin ti želim

LP

Dodan: 05. 03. 2010 @13:49:06
Re: seattle
Akeyla
Gost
Glasov: 1

Aja, pa pozabla sem oment San Juan Islands, severno od Seattla. Na ozemlju ZDA so 3. otoki, najbolj obiskeno mestece je Friday harbor. Tam sem šla s kajaki okoli otoka, ki je bla res zabavna izkušnja. Pa na z ladjo-whale waching -se splača it gledat orke.

Sicer tole ni ravno izlet bo BC, ampak ker boš tam ravno polet:, takrat priporočajo obisk Aljaske s trajektom, ki gre iz Seattla. Ne samo zaradi cilja, ampak zaradi same poti po severozahodni strani Amerike.

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™