Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 05. 03. 2010 @08:53:05
Mehika - Higiena
Loty
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Zivjo!

Zanimajo me higienske razmere v Mehiki.

Sem popotnica tako, da vem kaj lahko jem in kaj ne, vendar sem noseča in bi rada informacije iz prve roke.

Zavedam pa se tudi tega, da bi se s hrano zastrupila lahko tudi v kakšni slovenski gostilni.

Torej punce, ce bi bile noseče bi šle ponovno v Mehiko?

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Loty

Dodan: 05. 03. 2010 @09:03:58
Re: Mehika - Higiena
loonanai
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Bi, zakaj pa ne... Tvoje telo in imunski sistem sta verjetno že navajena (če si popotnica). Jaz sem se s hrano zastrupila oz. sem dobila drisko samo na prvih dveh potovanjih (Egipt, Peru), na kasnejših pa nič več. In tudi Mehika se mi je zdela neprimerljivo manj "umazana", vsaj predeli, kjer sem bila jaz.

Pa še sama hrana je pomojem najmanjši problem, bolj je pomembna res sama higiena, torej da si umivaš in razkužuješ roke.

Koliko si pa noseča? Mene bi pomojem bolj skrbelo samo prevažanje naokoli in nošenje težkega nahrbtnika... Sama sem tudi že na koncu nosečnosti, mi manjka 10 dni še in če sem iskrena si že kakšne 3 mesece ne predstavljam, da bi šla na kakšno tako potovanje, na kakršnem sem že bila..

LP

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Pozdravljeni, zanima me če k
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™