Pozdravljeni,
pred kratkim sem na najdi.si odgovorila na neko nagradno vprašanje, sedaj pa sem na email dobila obvestilo, da sem zadela 2. nagrado darilni bon v vrednosti 300 evrov za potovanje v Turčijo. Ker sem malo že pobrskala po netu, sem naletela na same negativne kritike, da "nategujejo" ljudi in podobno. Ima kdo izkušnje s tem?
Lp
Sj ne da bi karkol hotu,sam ne vem zakaj se sliši objava gospe "Joce" kot reklama? Kateri agenciji bi se splačalo peljati 2osebi v Turčijo za 200evrov? Sj je že sam prevoz z najcenejšim letalskim prevoznikom dražji (za eno osebo). To se mi zdi vse skupi podobno kot nateg.
Zakaj se ne javi kdo z imenom in email naslovom ki bi lahko "garantirau" tako kakor anonimna gospa "Joca" ki ne vem s čim "garantira". Če hočš res dobro potovati po Turčiji pojdi s preverjeno agencijo ali pa v lastni režiji boš še najbolj pristno doživel/a utrip države.
No še zmeri pa,če si avanturist/ka ali pa brez denarja, ti ostane tveganje iti z omenjeno agencijo sam se morš zavedati da lahko na koncu ostaneš tako brez denarja kot brez počitnic.
P.S.: Upam, da ne bom napaden (ali celo kakor sem vidu v nekaterih temah: tožen) iz vseh strani,to je samo moje ponižno mnenje objavljeno na forumu ki je namenjen izmenjavi mnenj.
Lep pozdrav,
dobili smo nagrado v vrednosti 589 €, v Španijo, pa me zanima, kako to, da sem že naslednji dan poklicala za rezervacijo in so povedali, da je že skoraj vse zasedeno, razen od sredine oktobra naprej, malo čudno, ker ne vemo, ali je še dokaj toplo, zaradi otrok seveda, ki jih nameravamo vzeti s seboj.
ej, ljudje, pa dejte si pogledat, koliko pridejo te super ugodne variante omenjene agencije v enakih terminih kje drugje! Pa če še upoštevate, da večinoma lovijo upokojence (no, vsaj jaz vem za takšne - tudi moja starša sta šla, ker ju nisem mogla prepričat v nasprotno - pa vem, kaj so jima nudili oz. koliko bi za tak denar videla v kaki drugi verziji!) in jim ponujajo neatraktivne termine...tole je ena sama nategancija pa pranje možganov...lepo vas prosim, popusti pa ena oseba zastonj pa te finte...pa ja živimo v kapitalizmu, ko te še brcne ne več nihče zastonj...!
Ja, lahko je s tako ponudbo pa ceno zadovoljen tisti, ki je šel prvič v svet, pa se mu ne sanja, kako te zadeve tečejo sicer...sicer pa - vsak lahko svoj denar pa čas zapravlja po svoji volji, tudi to je res!
Malo smo pogledali cene od različnih agencij in so nekatere enake ali še dražje, s tem, da imajo , recimo potovanja, direktno v španijo, brez kakšnih izletov.Samo za prvomajske praznike so cene nižje, vendar za 4, 5 ali 6 dni.Drugače pa pa so cene gibljejo v sezoni od 450 € naprej.
Še nekaj bi omenila.Ne bi sicer se pogovarjali o tem potovanju, ampak so se naši sorodniki vrnili iz Španije, bili so z dvema otrokoma in so bili navdušeni nad organizacijo, vodenjem, da o hotelu ne govorijo.Ne mislite, da ko potujete z drugo agencijo, npr. Kompasom, da je vse super, smo imeli tudi že z njimi slabe izkušnje.V Grčiji, hotel z **** zvezdicami, nazadnje smo dobili najslabšo sobo, kar jih je bilo.
Ja, prijatelj, res je ! Agencija obstaja, izleti se vršijo po navedeni ceni ! 13. maja sva se z ženo vrnila z 8-dnevne turneje po Španiji - super zadeva, samo udeležiti se je moraš !
Nejeverni tomaži, pot pot noge in si oglejte svet v svoji lepoti !
Lep pozdrav - Zlatko, Limbuš
Lep pozdrav vsem!
Moram vam povedati, da sem lansko leto
potovala z omenjeno agencijo v Španijo.
Bilo je res enkratno, vodička je bila super.
Videli in doživeli smo ogromno.
Če bom imela denar, bom še potovala z
omenjeno agencijo.
Če ste dobili nagrado, Vam vse piše v katalogu, kaj je vključeno v potovanje.Namreč, vsa potovanja se vršijo direktno tja ( okoli 22 ur vožnje z avtobusom ), tukaj pa je malo drugače.postanek v Italiji in prenočitev.Vsi ogledi v Španiji pa so za doplačilo, po želji.Mislim, da vam ne bo žal, čeprav pravijo, da druga oseba plača za oba, vendar če preračunate malo, boste ugotovili, da nekateri omenjeni izleti stanejo dosti dražje od 389 EUR!!
cisto tako malo mimo teme:
decembra 2005 me je kolega iz nemcije povabil v antalyo zastojn preko ene nemske turisticne agencije. tudi on ni nic placal, le letalske karte sva si morala zrihtat, lahko cisto preko svojih prevoznikov.
V cem je bil catch: OBVEZEN je bil brezplacen dvodnevni izlet v Pamukkale in tovarne preprog. Ce nisi hotel iti, si moral doplacati 150 EUR po osebi. Baje da agencija od prodanih preprog (ki stanejo tudi preko milijon bivsih tolarjev) vlece tako mastne provizije, da se jim se vedno splaca imet goste zastojn (in da recimo vsak dvajseti dejansko kupi preprogo), kot pa zapreti hotel v nizki sezoni in vreci domacine na cesto.
Nova doba biznisa, ja, ampak bilo je pa lepo in vse korektno.
drugace pa menim, da sta poleg posta gospe Joce v tej temi vsaj se dva posta, ki sta isto plod agencije, le da nista tako ocitna. se vas pa ravno tako na vsak nacin trudita prepricati. jim vsake toliko uide kaksna besedna zveza, znacilna za turisticne delavce.
ja ja, poklicna deformacija al kako se temu ze rece :-))
loti7, delno se strinjam s tabo, saj na njihovem potovanju res se nisem bil. ampak daj, prosim, poglej si tole iz zgornjih dveh postov:
| "Nejeverni tomaži, pot pot noge in si oglejte svet v svoji lepoti ! Lep pozdrav - Zlatko, Limbuš" | |
| odgovori |
| Mini - Re: Sunshine touristik team |
| "Če bom imela denar, bom še potovala z omenjeno agencijo." |
Da prvega posta od gospe Joce sploh ne omenjam.
Meni se vse skupaj zdi kot pričevanja "zadovoljnih kupcev" v Top Shopu.
Kolikor vem, je ta forum namenjen izmenjavi izkušenj med popotniki, ne pa poligon za potrošniški primitivizem vseh sort.
Kar se mene tiče: agencija, ki na tako čudne načine lovi stranke, ni vredna ne mojega časa, ne denarja in še manj živcev. Verjamem pa, da se je imel kdo pri njih čisto fino.
9.6.2007 sem dobil preko te agencije spanijo za 8 dni za 589eur in to brezplacno in zraven bon za 200eur. Tako kot ti pravis sli smo v Opatijo na izlet in zraven tud kosilo vse gratis. Kaj pravite kako ta agencija in ali ze kdo potoval z njimi?
Pozdravljeni,
tudi moji starši so dobili enako ngrado, Španija 8 dni, dodaten popust 200 EUR, bili so v Opatiji na izletu.. Glede na pomisleke tudi sama ne vem ali naj gredo.Povprašala sem na agenciji, ker je oče bolnik, in je vožnja zanj predolga, ali lahko zamenjamo ta dolgi izlet za kakšnega drugega kje v bližini Avstrija, Italija, pa je bil odgovor strikten: nemogoče, popolnoma ne mogoče, in sem malo razočarana, da se ne da dogovoriti.
Ne vem ali je vredno poskusiti in poslati starejše ljudi tja, mlajši prenesemo marsikaj !
Šele zdaj sem pogledala droben tisk na darilnem bonu in ne vem kaj pomeni:
Imetniki dveh enakih bonov ne morejo deliti sobe /( ali to pomeni, da morata oče in mama spati ločeno, ker bo mama potovala kot druga oseba????)
Mislim, če sem te prav razumela, je tvoj oče dobitnik nagrade za brezplačno potovanje, mama pa ima popust 200 EUR na polno ceno, torej 389 EUR mora doplačati, če hoče bivati v isti sobi kot oče.
Razen v primeru, da pa imata oba skupaj bon za brezplačno potovanje, v tem primeru morata doplačati za enoposteljno sobo, kar pa mislim, da za tvojrga očeta in mamo velja prvi primer.
Pa lep pozdrav
Pa naj brezplačno nagrado s pooblastilom prenese nate, tudi ta možnost obstaja, prav tako pa druga oseba, ki potuje s tabo plača 389 EUR. Dva za 389 EUR za osem dni - cena ni pretirana - za ostalo pa ima vsak svoje
mnenje.
lp
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|
|
14.05.2011 - 24.02.2015
|
|
|
29.04.2011 - 29.04.2013