Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 25. 09. 2006 @18:02:50
učenje španščine
teja
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

hola

to sicer ni najbolj primerno za tale forum,ampak me vseeno zanima če mogoče kdo ve kakšen je najboljši način za se učit špansko?a je boljše it na kak začetniški tečaj al se je boljše učit sam iz kakih priročnikov?a če kdo ve za kak dober priročnik oz karkol uporabnega,naj mi prosim sporoči

hvala

Dodan: 25. 09. 2006 @20:45:10
Re: učenje španščine
M
Gost

Jaz sem se najprej sama ucila, potem sem sla pa na ctj, kjer letos koncujem sesto stopnjo. Jaz sem do dolocene tocke ze lahko prisla sama, samo za napredek potrebujes konverzacijo. Tako da, ce nimas moznosti iti v neko spansko govoreco drzavo, kar je definitivno najboljsi nacin, bi ti priporocila tecaj.

Lp

Dodan: 26. 09. 2006 @09:24:58
DAre
Gost

Poskusi na www.interlingua-on.net !!!!!

Res poceni tečaji.

LP
Dare

Dodan: 26. 09. 2006 @10:16:07
b
Gost
ogromno ljudi se nauci spanscino z gledanjem telenovel :))
Dodan: 26. 09. 2006 @12:08:41
a
Gost

telenovelska spancina je za zacetek super,potem pa le knjige in v spanijo ali juzno ameriko in obevzen tecaj,

catch je da ne nucas tecaja za zacetek,ker je izgovorjava superlahka

Dodan: 13. 02. 2007 @16:48:11
tadeja
Gost
poglej na www.kyara.si
Dodan: 13. 02. 2007 @19:54:54
Gost
najprej sem se učila iz priročnikov, pol sem dobila native speakerja in sva se pogovarjala in sm se ful naučila, pol pa še v španijo in to je to. ful priporočam native speakerja. če si iz ljubljane, ti lah dam cifro, pusti mail. lp
Dodan: 15. 05. 2007 @13:58:57
Susana
Gost

Jaz sem španka ki živi v Ljubljani. Spanščina ni pretežka, ampak potrebuješ konversacijo. Jaz se učim slovensko in sem opazila da ko govorim s prijatelico gre bolje kot ko se učim sama.

Jaz poučujem spanščino, če te zanima mi lahko pišeš. Lp!

Susana

Dodan: 15. 05. 2007 @18:01:07
ann
Gost

Ojla Susana!

Slovenščina ti gre odlično kot lahko preberem :)

Jaz se zanimam za učenje španščine, malo osnove že imam, bi pustila email, da se dogovoriva o sodelovanju?

Hvala in lep pozdrav!!

Dodan: 16. 05. 2007 @09:18:02
Susana
Gost

Živjo Ann! :)

Moj email je: sbargiela@yahoo.es

Se vidiva!

Susana

Dodan: 26. 09. 2007 @16:33:38
tasi
Gost
hej tud jst bi se rada naučila španščine nekaj besed že poznam ampak ne dosti!
Dodan: 26. 09. 2007 @16:36:47
tasi
Gost
hej susana!slovenščina ti res gre!praviš da si španka nekaj me zanima, ali obiskuješ španijo odkar si v sloveniji-jst bi jo nekoč zelo rada obiskala!
Dodan: 15. 12. 2007 @18:54:46
ursa
Gost
zanima me ce je španščina težak jezik?približno koliko časa potrebuješ da se ga naučiš?jaz ze ker znam povedati nekaj stavkov,besed,razumem vse...samo rada bi se naučila govoriti tekoče. hvala za odgovor!
Dodan: 11. 02. 2008 @17:54:40
Martin
Gost
Vsem toplo priporočam ogled spletne strani www.trymango.com kjer je res zakon spletni tečaj je pa pogoj da znate dobro angleščino ker so predavanja v angleščini
Dodan: 25. 02. 2008 @18:25:12
melanie
Gost

rada bi se učila španščino če imaš messenger imaš tu mojega pa se lahko pogovarjama v španščini in mi še ti lahko kaj razložiš ker bi se zelo rada naučilaa

hvala!

Dodan: 22. 03. 2008 @16:22:37
Re: prevod
boki
Gost

Zivijo!

Mene pa zanima kako se v spanscini napise:

EJ TAMALA, A BI SE TI POROCILA Z MANO!

Verjetno mi lahko pomagate, hvala.

Lp, boki

Dodan: 25. 03. 2008 @21:52:34
piqaa
Gost
španščina je zakon!
Dodan: 25. 03. 2008 @21:58:42
sarita
Gost
ojla! tut men je španščina ful všeč jezik pa bi se ga rada naučila enkrat :) nekj osnove sicer že mam, sam bi rada nadgrajevala to prek konverzacije ker mislm da se tko da največ naučit. a kdo zna pa bi bil prpravln individualno poučevt? :))) pa je mjbi iz ljubljane? :D hehe
Dodan: 26. 03. 2008 @00:58:03
Gost
Oye chiquita, te casarias conmigo?
Dodan: 26. 03. 2008 @08:13:03
Valentina
Gost

Na internetni strani www.zmaga.com mate osnove španščine (pa še za poslušat je izgovorjava zraven), tko da poglejte malo:) Meni je vsec in se ze ucim, saj grem cez 1 mesec v Andaluzijo.

V.

Dodan: 01. 05. 2008 @14:55:19
muneca
Gost
tu no sabes quanto te quero!!! tanto mucho...
Dodan: 01. 05. 2008 @14:59:21
muneca
Gost
hej js znam kar precej španščine...in bi se je rada naučila še več(vse) sam pisati je nwm prav ..večine.. yo quero vivir in mexico!! je prav????
Dodan: 01. 05. 2008 @15:01:51
muneca
Gost
oye, chiquita, queres casarte con migo? nwm kako se napiše sam mislim da večino mam prav!!
Dodan: 19. 05. 2008 @18:31:21
učenje španščine
LORCA, jezikovna šol
Gost

LORCA, jezikovna šola s temperamentom v Ljubljani je specializirana za španski jezik. Španščine se lahko naučiš v skupini, dvojicah, individualno, preko interneta virtualno,...

Več podatkov o tečajih in cenah najdeš na: info@lorca.si

Dodan: 19. 05. 2008 @18:34:36
učenje španščine
LORCA, jezikovna šol
Gost

Naslov spletne strani jezikovne šole LORCA je www.lorca.si

Dodan: 21. 05. 2008 @15:34:28
bb
Registriran uporabnik
Hola! Jaz nudim inštrukcije iz španskega jezika. Prihajam iz Barcelone, vendar živim tu v Sloveniji. Če je kdo zainteresiran, se mi naj kar oglasi :) Moj msn ali e-mail : khalil20@gmail.com
Dodan: 17. 06. 2008 @09:23:41
Idaira
Gost

Española en Ljubljana

Hola a todos!

Soy Idaira, una chica española de las islas canarias. Yo enseño español a grupos y a individuales en mi casa en Ljubljana. Tambien tuve algunos grupos en una facultad de Ljubljana. Doy clase a todos los niveles, de gramatica y conversacion. SI estais interesados/as pueden contactar conmigo por telefono al 051 673 100. Adios!

Hello!

I am Idaira from Spain (Canary Islands). I teach spanish at home in Ljubljana and I have individual lessons as well as groups. I also was teaching in one faculty in the university of Ljubljana. I am capable to teach all levels of spanish grammar and conversation. If you are interested you can call me at 051 673 100. Se vidimo!

Dodan: 09. 07. 2008 @20:47:03
saltamontes
Gost

Jaz sem pa slovenka ki živi že nekaj mesecev v Španiji in vam povem, da španščina še daleč ni tako lahka kot zveni. Imajo težko slovnico z veliko pravilnimi in nepravilnimi glagoli in še med temi je veliko izjem. Ko pa spoznaš subjuntivo oz. konjunktiv, pa ugotoviš, da si v temi :)

Trenutno se španščine učim sama. Ravno sem predelala knjigo ''Gramatica basica del estudiante de espanol'', katero sem nekaj mesecev nazaj opazla tudi v Mladinski Knjigi. Pomagam si z internetnimi stranmi, gledam špansko tv, berem španske podnapise, berem španske trač revije in pa srečo imam, da imam v bližini angleško govorečo osebo, ki mi pomaga pri vse dvomih. Napredek je počasen a viden. Jeseni pa se vpišem na tečaj.

Jezik je drugače lep in fluiden. Če imate native speakerja za inštruktorja, pa priporočam, da je iz srednje ali iz severne Španije, ker jug zveni zelo podomačeno. Slovencem je še najlažje razumeti Južne Američane.

Veliko volje in uspeh je zagotovljen. Jaz se volje držim :)

Besos

Dodan: 30. 07. 2008 @11:07:42
Maruša
Gost
Mene tudi zanima učenje španščine. Šla bom v jezikača, drugače se pa jezika učim ob gledanju mehiških telenovel. Že kar nekaj znam.
Dodan: 07. 08. 2008 @14:20:20
rožca
Gost
js se pa španščino učim kr sama doma. lansk let sm si nabavla kolplet za samoučenje Pons za začetnike, sem ga že predelala, zdaj pa imam enak nadaljevalni komplet in se pridno učim med počitnicam :) to je super zadeva, učiš se slovnice, besedišča, poslušanja prek cd-jev. res pa je da slovnica ni lahka niti približno, lahka je le izgovorjava. jeseni imam pa namen it v eno jezikovno šolo, tako bom prisiljena celo leto delat na tem, ne sam med počitnicam. samo ne vem še katero. najbrž bom vzela kar Panteon v Ljubljani. a je kj bolšega?
« prejšnja 1 2 3 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

dej a lahko prosim kdo
dej a lahko prosim kdo
v četrtek se peljem nazaj
V BKK - definitivno! V
Pozdravljeni. Mogoce sem kje spregledal temo
Hvala za info. Za kateri
Se splača pogledati otok Elbo?Trajekt
Od približno 6. julija do
jaz sem jo dobila na
Oi! poglej na pegasus in air
Živjo, gre mogoče kdo iz Ljubljane
Se spomniš mogoče imena?
Kupujem LP Indonezija
Čaw! Evo jaz odhajam v Vancouver
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

23.04.2011 - 01.03.2015
02.04.2011 - 31.12.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
18.06.2011 - 01.03.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™