hola
to sicer ni najbolj primerno za tale forum,ampak me vseeno zanima če mogoče kdo ve kakšen je najboljši način za se učit špansko?a je boljše it na kak začetniški tečaj al se je boljše učit sam iz kakih priročnikov?a če kdo ve za kak dober priročnik oz karkol uporabnega,naj mi prosim sporoči
hvala
Jaz sem se najprej sama ucila, potem sem sla pa na ctj, kjer letos koncujem sesto stopnjo. Jaz sem do dolocene tocke ze lahko prisla sama, samo za napredek potrebujes konverzacijo. Tako da, ce nimas moznosti iti v neko spansko govoreco drzavo, kar je definitivno najboljsi nacin, bi ti priporocila tecaj.
Lp
telenovelska spancina je za zacetek super,potem pa le knjige in v spanijo ali juzno ameriko in obevzen tecaj,
catch je da ne nucas tecaja za zacetek,ker je izgovorjava superlahka
Jaz sem španka ki živi v Ljubljani. Spanščina ni pretežka, ampak potrebuješ konversacijo. Jaz se učim slovensko in sem opazila da ko govorim s prijatelico gre bolje kot ko se učim sama.
Jaz poučujem spanščino, če te zanima mi lahko pišeš. Lp!
Susana
Ojla Susana!
Slovenščina ti gre odlično kot lahko preberem :)
Jaz se zanimam za učenje španščine, malo osnove že imam, bi pustila email, da se dogovoriva o sodelovanju?
Hvala in lep pozdrav!!
rada bi se učila španščino če imaš messenger imaš tu mojega pa se lahko pogovarjama v španščini in mi še ti lahko kaj razložiš ker bi se zelo rada naučilaa
hvala!
Zivijo!
Mene pa zanima kako se v spanscini napise:
EJ TAMALA, A BI SE TI POROCILA Z MANO!
Verjetno mi lahko pomagate, hvala.
Lp, boki
Na internetni strani www.zmaga.com mate osnove španščine (pa še za poslušat je izgovorjava zraven), tko da poglejte malo:) Meni je vsec in se ze ucim, saj grem cez 1 mesec v Andaluzijo.
V.
LORCA, jezikovna šola s temperamentom v Ljubljani je specializirana za španski jezik. Španščine se lahko naučiš v skupini, dvojicah, individualno, preko interneta virtualno,...
Več podatkov o tečajih in cenah najdeš na: info@lorca.si
Naslov spletne strani jezikovne šole LORCA je www.lorca.si
Española en Ljubljana
Hola a todos!
Soy Idaira, una chica española de las islas canarias. Yo enseño español a grupos y a individuales en mi casa en Ljubljana. Tambien tuve algunos grupos en una facultad de Ljubljana. Doy clase a todos los niveles, de gramatica y conversacion. SI estais interesados/as pueden contactar conmigo por telefono al 051 673 100. Adios!
Hello!
I am Idaira from Spain (Canary Islands). I teach spanish at home in Ljubljana and I have individual lessons as well as groups. I also was teaching in one faculty in the university of Ljubljana. I am capable to teach all levels of spanish grammar and conversation. If you are interested you can call me at 051 673 100. Se vidimo!
Jaz sem pa slovenka ki živi že nekaj mesecev v Španiji in vam povem, da španščina še daleč ni tako lahka kot zveni. Imajo težko slovnico z veliko pravilnimi in nepravilnimi glagoli in še med temi je veliko izjem. Ko pa spoznaš subjuntivo oz. konjunktiv, pa ugotoviš, da si v temi :)
Trenutno se španščine učim sama. Ravno sem predelala knjigo ''Gramatica basica del estudiante de espanol'', katero sem nekaj mesecev nazaj opazla tudi v Mladinski Knjigi. Pomagam si z internetnimi stranmi, gledam špansko tv, berem španske podnapise, berem španske trač revije in pa srečo imam, da imam v bližini angleško govorečo osebo, ki mi pomaga pri vse dvomih. Napredek je počasen a viden. Jeseni pa se vpišem na tečaj.
Jezik je drugače lep in fluiden. Če imate native speakerja za inštruktorja, pa priporočam, da je iz srednje ali iz severne Španije, ker jug zveni zelo podomačeno. Slovencem je še najlažje razumeti Južne Američane.
Veliko volje in uspeh je zagotovljen. Jaz se volje držim :)
Besos
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|
|
02.04.2011 - 31.12.2015
|
|
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|