hey, Iran je my top3 destination. VSekakor te bo preenetila toplina ljudi, gostoljubnost,... odvisno kaj tud iščeš. Žura tam bođš našel- drugač pa kultura, zgodovina, šoping na bazarjih,...
za počitek uin odklop predlagam tud Hormoz island,... ajdeeeee
pa ne preveč smole kupovat, watch out:)
Patrik, nauči se SLOVENŠČINE !!!!!!
Vlečem temo iz naftalina, da ne bo preveč enakih zapisov. Ker je precej stara me zanima če ima kdo kakšne sveže izkušnje s potovanjem po Iranu. sunco se tja odpravljava čez dober teden.
Zanimajo me informacije glede prostega pohajkovanja po državi, najraje bi potovala z busi, kamor b inaju pač zaneslo, seveda okrog glavnih atrakcij in potem še malo prosto, ali so s tem kakšne težave?
Koliko je dejansko omejitev glede jezika, tekoče se znava sporazumeti v angleščini, nemščini, španščini, vsa jugo navlaka, razumeva še francosko in nizozemsko potem pa se že neha. Farsi bova že osvojila osnovne fraze, kaj več pa ni možno v takem času.
Mislive met še en notranji let, koliko so kaj varne in v redu njihove letalske družbe, karto misliva kupit v teh dneh pred odhodom.
Kaj je kaj s hoteli, midva sicer nisva poročena, bova pa to trdila in si rezervirala eno dvoposletljno sobo z dan ko prispeva, potem pa sem bolj vajen sproti v kraju poiskat prenočišče, kako to kaj funkcionira v Iranu?
Zaenkrat je to vse, pričakujeva enega boljši izletov, tako da strahu sigurno ni....veselo pričakovanje pa orgomno.
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|
|
09.04.2011 - 09.04.2015
|
|
|
02.04.2011 - 31.12.2015
|
|