Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 28. 06. 2006 @16:14:32
IRAN
tadej
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
kakršnekoli informacije o iranu... viza, kultura, prenočišča, hrana,... hvala Lp
Dodan: 29. 06. 2006 @10:46:30
Re: IRAN
damik75
Gost

hey, Iran je my top3 destination. VSekakor te bo preenetila toplina ljudi, gostoljubnost,... odvisno kaj tud iščeš. Žura tam bođš našel- drugač pa kultura, zgodovina, šoping na bazarjih,...

za počitek uin odklop predlagam tud Hormoz island,... ajdeeeee

pa ne preveč smole kupovat, watch out:)

Dodan: 29. 06. 2006 @13:42:48
qw
Gost
damik75 in kateri so tvoji ostali dve destinaciji TOP3? glede Irana na kratko. dosedaj najprijaznejši ljudje, najlepše ženske (ki v nasprotju s pričakovanji tudi koketirajo; )in izjemna zgodovina. jaz predlagam obisk otoka KISH, ki kaže kako bi lahko izgledal moderen Iran.lp
Dodan: 29. 06. 2006 @13:51:11
damik75
Gost
prvi dve destinaciji se izmejujejo mesta a Iran ostaja v Srcu vedno na istem mestu, kar je poll position definitivno:) KISH islands, ja nisem bil sam pravijo, da je zelooo (mogoče preveč) urejeno, itak odvisno kaj ćželiš vidt. Mi smo bli tud v gorah na severu, kjer smo pozimi okusili tudi snežne razmere in testiralči njihova pobočja okoli Dizina (kukr naša Kranjska gora),... drugače pa predlagam tudi mesto Bam, sam je bil tam potres tko, da ne vem kookiko je ostalo še tam zgodovinske veličastne utrdbe. ajdeeeee
Dodan: 29. 06. 2006 @20:42:01
patrik
Gost
Oh ja,iran je zakon,bil tam lani,srečal tam veliko slovenk(ena bla krasna) in slovencev tam,je zelo poceni,če malo globlje prečekiraš LP,dobiš tam kar koli si zaželiš,samo stvar organizacije,na pr., ful folka izpustilo v iranu perzijski zaliv,ki je meni ostal skoraj v najboljšem spominu, priporočam: -Potaplajnaje po koralnih grebenih(In nobenega turista naokoli),mangruve,tradicijonale vasice, -SV Irana-gore 5000m,trad. vasice, -vsemogočni esfahan, Garmeh-peščena puščava...sam naredil napako,se zadrževal preveč časa v mestih, zadržujte se čim več v naravi....jst se vrnem tam...
Dodan: 30. 06. 2006 @07:23:10
j
Gost

Patrik, nauči se SLOVENŠČINE !!!!!!

Dodan: 30. 06. 2006 @10:32:14
kandelaber
Gost
ja kako je s to vizo...?
Dodan: 30. 06. 2006 @10:34:14
kandelaber
Gost
in še neki...al je kj omejitve pri turistih glede na sedanjo politično ureditev v Iranu?
Dodan: 30. 06. 2006 @21:21:08
qw
Gost
vizo dobiš na dunaju. damik75! zanimivo, tudi mi smo bili na smučanju na pobočjih dizina. pravijo mu tudi iranski st. moritz. v glavnem super izkušnja
Dodan: 02. 07. 2006 @00:56:11
tadej
Gost
bi posu za kake bl podrobne informacije glede vize... in nekaj sem slišal da je kiransko veleposlaništvo tudi v zagrebu; je potem moč tam dobiti vizo? hvala
Dodan: 03. 07. 2006 @19:59:33
ana
Gost
ce te slucajno zanima, trenutno mas na bolhi.com zadnjo izdajo lonely planeta za iran za 3000sit
Dodan: 21. 09. 2011 @15:16:23
P
Gost

Vlečem temo iz naftalina, da ne bo preveč enakih zapisov. Ker je precej stara me zanima če ima kdo kakšne sveže izkušnje s potovanjem po Iranu. sunco se tja odpravljava čez dober teden.

Zanimajo me informacije glede prostega pohajkovanja po državi, najraje bi potovala z busi, kamor b inaju pač zaneslo, seveda okrog glavnih atrakcij in potem še malo prosto, ali so s tem kakšne težave?

Koliko je dejansko omejitev glede jezika, tekoče se znava sporazumeti v angleščini, nemščini, španščini, vsa jugo navlaka, razumeva še francosko in nizozemsko potem pa se že neha. Farsi bova že osvojila osnovne fraze, kaj več pa ni možno v takem času.

Mislive met še en notranji let, koliko so kaj varne in v redu njihove letalske družbe, karto misliva kupit v teh dneh pred odhodom.

Kaj je kaj s hoteli, midva sicer nisva poročena, bova pa to trdila in si rezervirala eno dvoposletljno sobo z dan ko prispeva, potem pa sem bolj vajen sproti v kraju poiskat prenočišče, kako to kaj funkcionira v Iranu?

Zaenkrat je to vse, pričakujeva enega boljši izletov, tako da strahu sigurno ni....veselo pričakovanje pa orgomno.

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

v četrtek se peljem nazaj
V BKK - definitivno! V
Pozdravljeni. Mogoce sem kje spregledal temo
Hvala za info. Za kateri
Se splača pogledati otok Elbo?Trajekt
Od približno 6. julija do
jaz sem jo dobila na
Oi! poglej na pegasus in air
Živjo, gre mogoče kdo iz Ljubljane
Se spomniš mogoče imena?
Kupujem LP Indonezija
Čaw! Evo jaz odhajam v Vancouver
Ko sm jst gledala, se
lahko si ga sposodiš v
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

23.04.2011 - 01.03.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
02.04.2011 - 31.12.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
14.05.2011 - 24.02.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™