itak da:)
jst sem mela ravno prejšnji teden enga surferja in je bla res zanimiva izkušnja.
ful priporočam!!!
Oj,
in kako to deluje?
Lp
prejšnji gost,
tkole je.ljudje, ki so včlanjeni oziroma majo svoj profil, lahko pregledujejo profile drugih ljudi po celem svetu, ki ponujajo bodisi zastonj prenočišče ali ti zgolj razkažejo kraj, zanimive place in grejo s tabo na kavo. poglej si stran pa bo takoj vse jasno.
lp ana
Zanima me, če je za včlanitev pri www.couchsurfing.org potrebno nujno plačati tisto donacijo? Saj ne da mi bi bilo težko, vendar nisem najbolj zaupljiva pri dajanju številke kartice itd.
nič ne rabiš plačat, oz. po želji.
če prispevaš tisto donacijo, dobiš po pošti kartico s pomočjo katere ti potem preverijo tvoj naslov - v tvojem profilu pa je kasneje vidno kot zelena kljukica 
poznam cs in sm dokaj aktivna članica
treba se je "pazit" samo turkov, ker so zareees čudni:P
drugače pa imam super izkušnje
izpisal sem se,ker se mi je zdelo vse že čist sprogramirano,kot nek popotniški facebook,katerega pa sploh nimam in mi ni kul, drugače pa nisem imel nobene slabe izkušnje,ampak vse je samo neko napihovanje lastnega in tujega ega...kul zadeva katere član pač nisem več..
Kak dramatičen naslov
Poznam, imam, uporabljam. Zaenkrat predvsem fajn izkušnje, spoznala dost kul ljudi. Priporočam. Se pa ne poslužujem raznih CS meetingov in podobnega. Ga ne dojemam kot neko skupnost (community), ki bi mi predstavljala pomemben del življenja. Je pa super, da obstaja in da se da svet še s te perspektive in z domačini spoznavat. Pa da svet kdaj k tebi pride. Plus - res je fajn feeling, ko koga, ki si ga doma gostil, čist slučajno in po naključju srečaš spet na drugem koncu Evrope 
jaz sem že lata članica hospitality cluba. v tem času sem gostila že veliko popotnikov iz različnih koncev sveta in imela z vsemi zelo fajn izkušnje . še več, z njimi sem v kontaktu še leta po srečanju. seveda se z vsakim, ki me kontaktira, prej malo pogovorim, da vidim, če si imamo sploh kaj povedati....ker- kar vsakega pa tudi ne vzamem pod streho. tu ne gre le za zastonj prenočišče . bistvo tega je spoznavanje ljudi, njihovih navad, kulture in seveda razkrivanje naših navad. jaz svojim obiskovalcem ponudim tudi pristno domačo hrano...glede na to, da živim na podeželju , kjer so javni prevozi le redki, popotniki pa v glavnem " na štop", seveda v mojo ponudbo sodi tudi razkazovanje okolice....ker sem tudi sama velika popotnica, vem kako pomemben je stik z domačini in z velikim veseljem ponudim košček moje- naše kulture.
|
18.06.2011 - 01.03.2015
|
|
|
14.05.2011 - 24.02.2015
|
|
|
02.04.2011 - 31.12.2015
|
|